Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır Hakkında Karar Belli Oldu

İlgili Postlar

Deniz Çakır Hakkında Karar Belli Oldu

Bir süre önce başörtüsü ile ilgili açıklamalarıyla gündeme damgasını vuran Deniz Çakır hakkında dava açılmıştı. Bir süredir devam eden davada Deniz Çakır hakkında karar belli oldu. İşte detaylar;

Masumiyet Dizisi Çalışanından Suç Duyurusu

Deniz Çakır’ın ‘Masumiyet’ dizisinde başrol oyuncusu olduğu belirtilen suç duyurusu dilekçesinde de, “Çakır’ın kaprisli tavırları insanlara karşı hakarete varmış, işlerini icra edemeyecek duruma getirmiştir. 6 Mart 2021 günü Çağatay Görgen, Gizem Ergün adlı oyuncunun kıyafetine yönelik bir karışıklığı gidermek için diğer kostüm asistanı ile görüşmeye başladığı esnada, Deniz Çakır olaya dahil olarak Görgen’e bağırmış ve ‘Ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defa mı çalışıyorsunuz’ gibi kaba ifadeler kullanarak sebepsiz yere gerginlik oluşturmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Deniz Çakır Seti Birbirine Kattı!

Dilekçede şikayetçi Çağatay Görgen’in “Aranan kotu bulduk diğer asistan getiriyor, neden bağırıyorsunuz” demesi üzerine oyuncu Çakır’ın bağırarak seti terk ettiği belirtildi. Olaydan sonra Çakır ile Görgen’in asansörde karşılaştığı ve yanlarında reji asistanı varken Çakır’ın Görgen’e hakaret ettiği iddia edildi. Hakaret iddiasından sonra Çakır’ın 20 dakika boyunca setten ayrıldığı, geri dönüp makyaj kısmına geçtiği dilekçede kaydedilirken Çakır’ın on kişiden fazla set çalışanının olduğu yerde kostüm asistanı Görgen hakkında küfür ettiği öne sürüldü.

Set Çalışanı Saatlerce Ağladı

Görgen’in Çakır’a “Deniz Hanım olayın sizinle bir alakası yok. Bir karışıklık olmuştu çözdük, neden hakaret ediyorsunuz?” şeklinde soru sorması üzerine Deniz Çakır’ın “Bunun burada ne işi var, alın şunu gözümün önünden. İşi bilmiyorsunuz, biz burada olduğu sürece ben sete çıkmam, çıksın gitsin gözümün önünden” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. Görgen’in de bunun üzerine seti terk ederek karavanda saatlerce ağladığı kaydedildi.

Dilekçede oyuncu Çakır’ın set amirinin yanına giderek, “Onu görürsem, kıyameti kopartırım. Neyse parası cezası ben veririm o gitsin” şeklinde beyanda bulunduğu, set amirinin de Güngör’e istifa dilekçesi hazırlayarak imzalamasını istediği öne sürüldü. Çağatay Görgen’in de yaşadığı utanç ve üzüntü sebebiyle istifa dilekçesini okumadan imzaladığı vurgulandı. Deniz Çakır hakkında “Basit hakaret” suçundan dava açılması istendi.

Deniz Çakır Hakkında Karar Belli Oldu

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi‘ndeki duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Müşteki avukatları suçun unsurların oluştuğunu belirterek müvekkillerinin giyim, kuşamı nedeniyle davaya konu olan sözlere maruz kaldıklarını iddia ettiler.

Deniz Çakır Kimdir?

Müşteki avukatları mahkemeden Deniz Çakır‘ın cezalandırılması talebinde bulundu. Sanık Deniz Çakır’ın avukatı savunmasında, “Tanıklar açık ve net olarak karşı tarafa iddia edildiği gibi sözcükler ve suçlamalarda bulunmadığını ifade etmiştir. Olay mahallindeki kişiler olayın fotoğraf çekimi üzerine başladığını söylemektedirler fakat telefonlar incelendiğinde herhangi bir delil bulunamamıştır. Yeterli delil yoktur. Olayın ardından 5 gün geçtikten sonra aynı sözlere maruz kaldığı iddia edilen Merve ve Sümeyye isimli tanıklar şikayetçi olmamışlardır, demek ki bu sözlerden rahatsız olmamışlardır. Şikayetçi olanların da şikayeti siyasi amaçlıdır. Müvekkilimin beraatine karar verilmesini talep ederim” dedi.

Mahkeme suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Deniz Çakır’ın beraatine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler