Ana SayfaDedikoduDeniz Çakır Seti Birbirine Kattı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır Seti Birbirine Kattı!

Deniz Çakır seti birbirine kattı! Deniz Çakır, yeni projesinin setinde karavanını beğenmeyince, rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın aracına el koydu. İşte detaylar;

Deniz Çakır’dan Olay Sözler

Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın “Sizin yeriniz burası değil, Arabistana gidin!” sözleriyle ifade ettiği iddia edilen Başörtülü kadınlar dava soruşturması geçtiğimiz dönemlerde başlatılmıştı. Savcılık soruşturması biten oyuncu Deniz Çakır’ın ‘Halkın bir kesimini din ve mezhep farklılığına dayanarak aşağılamak’ nedeniyle tam bir yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Alişan’ın Deniz Çakır’a Olay Tepkisi…

Deniz Çakır Ece Üner’e Sert Çıktı

Sosyal medyada çalkalanan bu ifadelere başarılı oyuncu Deniz Çakır’dan ilginç bir tepki geldi. Ünlü spikerin üslubundan dolayı eleştiri yapan Deniz Çakır, “Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu… Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil” ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır Seti Birbirine Kattı!

Deniz Çakır, yeni dizi projesinin setinde olay çıkardı. İddiaya göre kendi karavanını küçük bulan Deniz Çakır, ekipten aracının değişmesini istedi fakat bu isteğine olumlu cevap alamadı. Rol arkadaşları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı daha büyük karavana habersiz geçen Çakır, araçtan çıkarılamadı. Daha küçük karavana geçmek zorunda kalan Tütüncü ve Alişan’ın tepkisine oyuncunun sessiz kaldığı iddia edildi. Çakır’ın dizi setinin başlangıcından beri sorunlar yaşadığı ve partneri İlayda Alişan’a kötü davrandığı da öne sürüldü.

Deniz Çakır Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler