Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'nın 2 Yıl Hapsi İsteniyor

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’nın 2 Yıl Hapsi İsteniyor

Selin Ciğerci’ye sosyal medya hesabından ‘hırsız’ dediği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan manken ve sunucu Deniz Akkaya’nın 2 yıl hapsi isteniyor. İşte merak edilen tüm detaylar;

“Diğer Sunucular Zarar Verdi”

“Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, bir çok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız bir çok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum. Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum. Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım. Türkiye’de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım…”

Selin Ciğerci ile Mahkemelik Olan Deniz Akkaya ve Seren Serengil’e Tazminat Şoku

Deniz Akkaya’nın 2 Yıl Hapsi İsteniyor

Selin Ciğerci, kendisine ‘dolandırıcı’ diyerek iftira attığı gerekçesiyle Deniz Akkaya’ya 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Dava devam ederken Ciğerci bu defa kendisine ‘hırsız’ dediği iddiasıyla Akkaya’dan şikâyetçi oldu.

İddiaya göre Deniz Akkaya 20 Eylül 2021 tarihinde Instagram hesabından Selin Ciğerci için “Zamanında cep hırsızlığı ile başlamış, işi Londra’ya kadar götürmüş. Bu yolda çok can yakmış. Her gün bir hırsızlık dosyanı açacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Soruşturmayı yürüten savcılık, dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

Taraflar arasında uzlaşma sağlanmaması üzerine savcılık, Deniz Akkaya’nın üzerine atılı suçu işlediği gerekçesiyle ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle dava açtı.

Deniz Akkaya kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler