Ana SayfaDedikoduLinet Gözyaşlarını Tutamadı

İlgili Postlar

Linet Gözyaşlarını Tutamadı

Geçtiğimiz ay annesini Leyla Özgecan’ı kaybeden şarkıcı Linet, Kıbrıs’ta gerçekleşen konserinde duygusal açıklamalarda bulundu. O an duygu seli yaşayan Linet gözyaşlarını tutamadı.

Dev Şarkıya Dev Yorum

Ünlü sanatçı Linet, Pinhani’nin son döneme damga vuran şarkısı ‘Dünyadan Uzak’ı seslendirdi. Linet’in yorumu büyük beğeni topladı. Detaylar haberimizin devamında…

Linet Kimdir?

Ünlü sanatçı Linet, Pinhani’nin son döneme damga vuran şarkısı ‘Dünyadan Uzak’ı seslendirdi. Linet’in yorumu büyük beğeni topladı.

Şu ana kadar dinlediğiniz tüm performasları unuttun. Şarkıya bambaşka bir ruh katan Linet yine kulaklarınızın pasını silecek. Bugün Linet’in youtube kanalında yayınlanan şarkı kısa sürede oldukça beğenildi.

“Bu Seferlik Röportaj Yok”

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Concorde Tower’ da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Linet, annesinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Konser öncesi röportaj için yanına gelen muhabirleri geri çeviren Linet “Annemin acısı çok taze. Affınıza sığınıyorum, bu seferlik röportaj yapmayalım” açıklamasını yaptı.

Linet Gözyaşlarını Tutamadı

Ünlü şarkıcı sahnede şarkılarına seslendirirken annesini anmayı ihmal etmedi. Duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Linet  “Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. Annem de böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım, annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan’a gelsin” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler