Ana SayfaDedikoduNeslihan atagül Hamile Mi?

İlgili Postlar

Neslihan atagül Hamile Mi?

Yasemin Sakallıoğlu, “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı gösterisiyle önceki akşam Maximum Uniq Hall sahnesindeydi. Çift bir süredir merak edilen “Neslihan Atagül hamile mi?” sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt;

“Ben De Sizi Çok Özledim”

Doğum günü çıkışı oyuncu çift, basın mensuplarına birlikte poz verdi. “Kadir Bey ile konuştuk. Çok kısa sizinle de konuşalım, neler yapıyorsunuz?” sorusuna Atagül, “Arkadaşlar ben de sizi çok özledim. Kadir ile yeni bir projeye başlıyoruz. Heyecanlıyız, aynı zamanda uzun zaman sonra tekrar bir arada olacağız. İçimize sinen bir şey oldu, inşallah insanların da hoşuna gider” dedi.

Basın mensuplarının “Güzel bir tatil yaptınız. Nasıl geçti?” sözleri üzerine güzel oyuncu, “Setler başlamadan gidelim dedik, biraz tatil yapalım dedik. Çok güzeldi, çok güzel keşiflere sebep oldu” açıklamasını yaptı.

Neslihan Atagül Setelere Dönüyor

29 yaşındaki başarılı oyuncunun yeni dizisinde patronlarından biri TMC Film’in sahibi Erol Avcı, diğeri ise Alim Yapım’ın kurucusu olan eşi Kadir Doğulu. Yapımda Neslihan Atagül’e eşlik edip ‘Kazım’ ve ‘Ahmet’ karakterlerine hayat verecek erkek oyuncular henüz belli olmadı.

Nesliah Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de almıştı. Çiftin tatili sona erse de Atagül’ün aklı adada kaldı. Instagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına, ‘Evet özlemiş olabilirim’ notunu düştü

Neslihan atagül Hamile Mi?

Komedyeni izlemeye gelenler arasında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu da vardı. Geçen ay Seyşeller’de tatil yapan çift, “Yeni yerler gezip görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz. Orada bizi seven çok kişi var. Hatta bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi” dedi. Röportaj sonrası Atagül’ün karnını okşayan Doğulu, “Bebek mi geliyor yoksa?” sorusuna gülerek yanıt verdi: “Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz.”

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler