Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül En Büyük Hayalini Açıkladı

İlgili Postlar

Neslihan Atagül En Büyük Hayalini Açıkladı

Kadir Doğulu ile yaptığı paylaşımlarla sevenlerini mest eden Neslihan Atagül en büyük hayalini açıkladı. İşte ünlü oyuncunun en büyük hayali;

Neslihan Atagül’den Kadir Doğulu’ya Aşk Dolu Yorum

Bir süredir ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu, Neslihan Atagül’e verdiği pozları paylaştı.

Ormanlık alanda karın keyfini çıkaran çiftten Kadir Doğulu, fotoğraflarını “Dünden” notuyla yayınladı. Doğulunun pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Neslihan Atagül En Büyük Hayalini Açıkladı

Ekranların sevilen ismi Neslihan Atagül, henüz 8 yaşındayken oyunculuk hayalleri kurmaya başladı. 13 yaşında, Bilinmeyen Numaralar Servisi’nden bir ajans numarası aldı ve oyuncu olmak istediğini söylemek için aradı. Olumlu yanıt alan oyuncu, annesiyle birlikte ofis kapısını çalarak oyunculuk yolculuğuna ilk adımı atmış. Oyunculuk hayalinden asla vazgeçmemesine rağmen Atagül bir süredir edebiyatla ilgilendi ve edebiyat öğretmeni olmayı düşünmüş.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün Hayat Hikayesi

Dar gelirli bir ailede büyüyen baba Neslihan Atagül şoför, annesi ev hanımıydı.
Atagül’ün en büyük tutkusu çizme giymekti. Böylece yaz aylarında bile botlarla görebilirsiniz. Eşi Kadir Doğulu gibi bir doğa aşığı olan Saldırı, kamp yapmayı sever.

Kahve olmazsa olmazlardandır ve güne sabah espressosu olmadan başlayamaz. Pek çok kişiye korkutucu gelebilir ama Neslihan Atagül’ün en büyük hayali yetişkin bir aslana sarılmakmış’ Belki bu hayal bir gün gerçek olur…

Ancak güzel oyuncu klostrofobiden muzdarip. İçeride kalmaktan rahatsız oluyormuş.  Çoğu kadın gibi Neslihan Atagül de kuaförle vakit geçirmeyi ve alışverişe gitmeyi sevmiyor. Sık sık denemeden tişört ve gömlek gibi şeyler tercih ediyormuş. Yazmayı seven bir oyuncunun şiir ve nesir topladığı defterleri varmış ve Atagül amatör olarak resim yapmayı ve fotoğraf çekmeyi de seviyormuş.

Neslihan Atagül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler