Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Gülşen'e Gönderme

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Gülşen’e Gönderme

Demet Akalın’dan Gülşen’e gönderme geldi. Bu sene magazin dünyasının en çok konuşulan ismi şüphesiz ki Gülşen. Sık sık aldığı yorumlarla gündeme gelen şarkıcıya bir yorumda Demet Akalın’dan geldi. İşte detaylar;

Gülşen’den Ozan Çolakoğlu İddiaları Hakkında Açıklama

Gülşen’in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkısı “Lolipop” dün DMC etiketiyle yayınlandı. Ünlü popçunun single için çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Gülşen’in son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler de çok konuşuldu. Önceki akşam bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen’e sosyal medyadaki yorumlar soruldu.

Gülşen, “Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.”

Gülşen “Eşiniz Ozan Bey’in herhangi bir tepkisi oldu mu peki?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

“Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.

Ozan Çolakoğlu kimdir

Gülşen kimdir?

Demet Akalın’dan Gülşen’e Gönderme

Dünyaca ünlü markaların mağazalarını turlayan ve yeni sezon ürünleri inceleyen Demet Akalın, vale noktasında aracını beklediği sırada görüntülendi.

Pınar Deniz ve Demet Akalın’dan Şaşırtan Diyalog

Akalın, sosyal medyada yayınlanan eski konser görüntülerinin altına, meslektaşı Gülşen’e gönderme yaptığı bir mesaj yazmıştı. Ünlü şarkıcı, muhabirlerin bu yorumu hatırlatması üzerine, “Arkadaşlar her şey zamanında, yaşında güzel” demekle yetindi. 49 yaşındaki popçu, başka soru almadı.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler