Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'in Edvina'dan İntikam Planı!

İlgili Postlar

Demet Şener’in Edvina’dan İntikam Planı!

Demet Şener’in Edvina’dan intikam planı! Ünlü model Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile kendisini aldattığı iddiasıyla boşanmıştı. Demet Şener, eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği sosyetik güzel Edvina Sponza’dan nasıl bir intikam almayı planlıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Demet Şener, İlk Kez Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Demet Şener’in Edvina’dan intikam planı!

Demet Şener’in Edvina’dan intikam planı! Türkiye’nin en güzel kadınlarından birisi olan ünlü model Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan evliliğini geçtiğimiz ocak ayında sonlandırmıştı.

13 yıllık evliliğin bitme nedeni olarak eşinin kendisini Edvina Sponza ile aldatması olarak gösteren Demet Şener, Edvina Sponza hakkında ikinci kadın davası açıp 500 bin lira tazminat talep etmişti.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener'in Edvina'dan İntikam Planı
Demet Şener’in Edvina’dan İntikam Planı

Moda sektörüne girmek için kolları sıvadı

Demet Şener’in ikinci kadın ilan ettiği Edvina Sponza’ya rakip çıkması, magazin basınında Şener’in iş dünyasında da Sponza’dan intikam alacağı şeklinde yorumlandı.

İbrahim Kutluay’la evliliğinin bitmesine neden olarak gösterdiği yogacı Edvina Sponza’nın mesleğine göz diktiği konuşulan Demet Şener, moda sektörüne girmek için kolları sıvadı.

Bebek’te butik sahibi olan Edvina Sponza gibi moda sektörüne gireceği iddia edilen ünlü model Demet Şener, yoga stüdyosu açağını dile getirdi.

“Demet, Edvina’dan intikam peşinde”

Yoga stüdyosu açmayı planladığını söyleyen 41 yaşındaki Demet Şener, yaptığı açıklamada spor ve diyet tecrübelerini de hayranlarıyla paylaşacağını belirtti.

Yoga kıyafetleri de tasarlayacağını söyleyen Demet Şener’in bu sektörde yer alma planı, magazin kulislerinde “Demet, Edvina’dan intikam peşinde” dedirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler