Ana SayfaÜnlülerTuğba Özerk trafik kazası yaptı! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Tuğba Özerk trafik kazası yaptı! Sağlık durumu nasıl?

Tuğba Özerk trafik kazası yaptı! Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, trafik kazası yaptı. Özerk, annesi ile birlikte kaza geçirdi. Kaza nasıl meydana geldi? Tuğba Özerk alkollü müydü? Sağlık durumları nasıl? Tuğba Özerk’in kaza sürecine ilişkin detaylar haberimizde…

Tuğba Özerk’den Ömürlük Silikon!

Tuğba Özerk trafik kazası yaptı!

Sevilen şarkıcı Tuğba Özerk, annesi ile birlikte gittiği kına gecesi dönüşünde trafik kazası yaptı. Özerk’in, dün saat 05:30 sularında Çeşme Alaçatı karakoluna geldiği, burada yaklaşık beş saat kaldığı ve sabah saatlerinde karakoldan ayrıldığı görgü tanıklarından öğrenildi. Tuğba Özerk’in,  yüksek alkol nedeniyle karakolda tutulduğu ve ehliyetine iki yıl el konulduğu iddia edildi.

Tuğba Özerk kimdir?

Tuğba Özerk’ten kaza açıklaması

Tuğba Özerk, hakkında çıkan haber ile ilgili Sözcü’ye, “Annemle kına gecesine gittiğimiz köyden gelirken şoför koltuğunda oturan annem maalesef direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere çarptı. Kazanın ardından polisi aradım. Ancak sonrasında gelişen olaylara anlam veremedim. Şoför koltuğunda annem olmasına ve polisi bizzat benim aramama rağmen ehliyetime el koydular. Görevini kötüye kullanan bir memur nedeniyle yanlış bir durum oluştu. Tabii ki konuyla ilgili yasal işlemleri başlattım. Sadece ünlü olduğum için böyle bir saldırıya maruz kalmak ne kadar doğru takdirinize bırakıyorum. Ve olayın doğruluğunun bir an önce ortaya çıkacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, trafik kazası yaptı. Özerk, annesi ile birlikte kaza geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler