Ana SayfaDizilerMüge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Verdi

İlgili Postlar

Müge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Verdi

Birçok olayı aydınlatan, kayıp ve cinayet olaylarını işleyen Müge Anlı ekip arkadaşlarından birini kaybetti. Acı haberi canlı yayında veren Anlı, konuşmakta zorlandı. Peki, Ercan Akbıyık neden öldü? Müge Anlı hangi açıklamayı yaptı? Detaylar haberimizde…

Müge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü!

Müge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Verdi

Birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, mutlu haberler ile birlikte zaman zaman canlı yayında ölüm haberleri de vermek zorunda kalıyor. Müge Anlı’nın bu sefer programda acı haberi kendi ekip arkadaşları için verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yıllardır kameramanlık yapan Ercan Akbıyık, dün akşam saatlerinde evinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Evli olan Ercan Akbıyık henüz yeni baba olmuştu.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı canlı yayında ekip arkadaşı Ercan Akbıyık’tan gelen üzücü haberi paylaştı. Yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kameramanlık yapan Ercan Akbıyık’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Evli ve yeni çocuğu olan Ercan Akbıyık, ilk gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Müge Anlı olayı anlatırken zor anlar yaşaması herkesin dikkatini çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler