Ana SayfaDizilerMüge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü!

İlgili Postlar

Müge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü!

Müge Anlı bomba gibi geri döndü! Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert’de, hangi konu programa damga vurdu? Geçtiğimiz sezonun en çok merak edilen cinayetlerinden hangisinin faili bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Müge Anlı Başlıyor!

Müge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü!

Müge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü! Dün yeni sezon startı verilen ve hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonun en çok merak edilen konularından birisi olan Şeker Köseoğlu cinayetindeki gelişmeler programa damga vurdu.

Müge Anlı kimdir?

Şeker Köseoğlu cinayetinde neler oldu?

Geçtiğimiz sezon Müge Anlı’nın son konularından birisi faili meçhul Şeker Köseoğlu cinayeti oldu. Ordu’da gerçekleşen olayda; Akkuş ilçesi Dağyolu Mahallesi’nde tek başına yaşayan ve köy halkı tarafından çokça sevilen bir kadın olan Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü ortadan kayboldu. Akrabaları ve tanıdıkları Şeker Köseoğlu’na 2 gün boyunca ulaşamayınca jandarmaya haber vermesiyle yapılan araştırmada; 4 büyük ve küçükbaş hayvanıyla birlikte kaybolan Şeker Köseoğlu’nun, evdeki altınlarının da çalındığı ve aynı zamanda evinin anahtarının da alındığı ortaya çıktı.

9 Gün sonra kötü haber geldi!

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından kayıp Şeker Köseoğlu’nun bulunması için özel bir ekip kurulmasının ardından dokuzuncu günün sonunda kara haber aileye ulaştı.

Evinden 8 km uzakta cesedi bulundu!

Bölgede arama yapan AFAD, emniyet ve jandarma birimleri arama bitirildiği sırada, aile yakınlarının kayıp kadının cesedini bulduğu haberini aldı. Evinden 8 km uzaklıkta ormanlık alanda bölge halkının arama çalışmalarıyla bulunan yaşlı kadının başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

İki kişinin gasp edilmesi, büyük bir cinayet ağını ortaya çıkarttı!

Bu olayların ardından Ordu Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde iki kişinin gasp edilmesi, büyük bir cinayet ağını ortaya çıkmasına sebep oldu. Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan cinayet zanlısı Mehmet Ali Çayıroğlu’nun evinde yapılan aramada, Şeker Köseoğlu’nun evinden çalınan tüfek ve hayvanları bulundu. Ayrıca bölgede gerçekleşen 8 cinayetin de aynı kişi tarafından işlendiği belirtilirken, öldürdüğü kişilerin eşyaları da zanlının evinde bulundu.

Ünye’de yakılan Uslu çiftinin de katil zanlısı olduğu tespit edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun evinde yapılan aramada ayrıca 31 Temmuz’da Akkuş’da evlerinde tüp gazdan zehirlenerek öldüğü zannedilen Senai – Ümit Türedi çiftinin telefonları bulundu. Geçtiğimiz sezonda haftalarca Şeker Köseoğlu’nun katilini arayan Müge Anlı, dün yayınlanan bölümünde Mehmet Ali Çayıroğlu’nun, Şeker Köseoğlu haricinde 7 kişinin daha katili olduğunu ve hayvan hırsızlığı da yaptığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler