Ana SayfaÜnlülerKendimi Enayi Gibi Hissediyorum!

İlgili Postlar

Kendimi Enayi Gibi Hissediyorum!

Kendimi enayi gibi hissediyorum! Bodrum’da son yaz konserini veren Demet Akalın, neden kendisini enayi gibi hissettiğini söyledi? Ünlü şarkıcı, kime rest çekti? Demet Akalın, sahneye nasıl çıktı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hatice, Demet Akalın’la Birbirine Girdi

Kendimi Enayi Gibi Hissediyorum!

Kendimi enayi gibi hissediyorum! Türk Pop Müziğinin en sevilen isimlerinden birisi olan Demet Akalın, Bodrum’da yaz sezonunun son konserini vererek kapanış yaptı. Konser öncesi magazin muhabirlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı, samimi itiraflarda bulundu.

Demet Akalın kimdir?

Seneye bu kadar çok çalışmayacağım

Bodrum’da yaz sezonunun son konserini veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, konser öncesi magazin muhabirlerine samimi itiraflarda bulundu. Bu sene konser programları sebebiyle çok yoğun çalıştığını belirten başarılı şarkıcı, “Bu yıl 2 kere denize girdim. Düşünebiliyor musunuz? Bu sene çalışmaktan denize gireyim, güneşleneyim, fikrinden çıktım. Bir yerlere gitme, gezme hevesim bitti. Gündüz de çocukla mesaim devam ediyor. Biraz kafayı boşaltmam lazım. Çünkü çok yoğun çalışıyoruz, benim gibi çalışan birkaç tane arkadaşım var.

Seneye bu kadar çok çalışmayı düşünmüyorum. Öyle diyorum ama şu anda 25 tane kış konserleri anlaşması var. Ben böyle çalışmaktan şikayet ederim ama her şey sahneye çıkana kadar. Allah daha çok versin. Bu işleri zaten sahneye çıkmak için yapıyoruz ama seneye bu kadar çok çalışmayacağım.” diyerek yorgunluğunu dile getirdi.

Poz vereyim derken bir anda düştüm!

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay sonucu sahnede düşen Demet Akalın, muhabirlerin bu olayı hatırlatması üzerine “Önde çok güzel bir kız vardı, beni çekiyordu. Telefonu da ilginç bir telefondu. Nasıl bir güzel gözüktüm telefona. Dur şuna uzaktan poz vereyim derken bir anda düştüm. Hemen toparladım ama düştüm bir kere. Bülent Hanım arıyor beni; ‘Nasıl düştün?, bir şey oldu mu?’diye sordu. Ben de ‘Bir şey olmadı’ dedim. Elim baya bir acıdı. O gün Işın Karaca gelmişti beni dinlemeye ama Işın’ın nazarı değmez. Herkesin değer, onun nazarı değmez.” dedi.

Bildiğim tek işi yapıyorum

Magazin muhabirlerinin ticaret yapmayı düşünüp düşünmediği ile ilgili sorularına ise, “Ne ticaret atılmayı düşünüyorum, ne at çiftliği işine girmeyi düşünüyorum. Sadece sahneden para kazanıyorum. Bildiğim tek işi yapıyorum. Ticaret benim anladığım bir olay değil.” diyerek düşünmediğini belirtti.

Bu harbiden rezillik!

Muhabirlere röportaj verdiği esnada elindeki yeni aldığı pahalı parfümünü düşürüp kıran Demet Akalın, “Tüketici hakları diye bir şey var arkadaş. Ama bu harbiden rezillik. Baya da para verdim buna. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum, ilk kez kendimi enayi gibi hissediyorum. Ama bunun intikamı çok kötü olur. Enayi durumuna düşmekten nefret ederim.” dedi.

Borçları ile ilgili sorulara ise “Borcun bitmesine daha çok sene var. Borç ödüyoruz, her şeyim kızıma kalacak. Borç yiğidin kamçısıdır” şeklinde cevap verdi.

Amerika’ya rest çektim!

Binlerce kişinin katıldığı konserle yaza veda eden Demet Akalın, performansıyla büyük beğeni topladı.
Sahneye şort ve terlikle çıkan ünlü şarkıcı, konser sırasında hayranları ile de sohbet etti. Bir hayranın ABD’nin Kaliforniya eyaletinden geldiğini belirtmesi üzerine, “Ben de kendime göre adamlara rest çektim, Amerika tatiline gitmiyorum. Bak ne kadar delikanlıyım. Siz de kesin dönüş yapıyorsunuzdur herhalde?” diyen Demet Akalın büyük alkış topladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler