Ana SayfaÜnlülerMüge Anlı Başlıyor!

İlgili Postlar

Müge Anlı Başlıyor!

Müge Anlı başlıyor! Atv ekranlarında yayınlanan sabah kuşağının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayın tarihi belli oldu mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Müge Anlı’da Bayram günü Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla’nın babası ilk kez konuştu

Müge Anlı Başlıyor!

Müge Anlı başlıyor! Araştırmacı -gazeteci Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon için geri sayıma başladı.

Müge Anlı kimdir?

3 Eylül Pazartesi

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Hüseyin Coskun’un oturduğu sabah kuşağının en etkili programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonu ile 3 Eylül Pazartesi günü Atv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

2008 yılından bu yana Atv kanalında sabah kuşağında yayınlanan programda; kayıp kişiler aranıyor, faili meçhul cinayetler aydınlatılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bir Başarıya Daha İmza Attı

Tüm Umutlar Müge Anlı’da

2080. bölümüyle sezon finali yapan programda en son, tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla bebek aranıyordu. Sezon finalinden sonra bebeğin cesedinin bulunmasıyla, tüm umutlar failin bulunması için Müge Anlı’ya çevrildi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri ile de Gündem Oluyor

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam edecek.

Müge Anlı Geri Dönünce Reytingler Alt Üst Olacak

Sabah programlarının her zaman ki gibi revaçta olacağı yeni sezonda Müge Anlı’nın dönüşüyle birlikte reytinglerde büyük değişiklik bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler