Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'a haciz şoku!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’a haciz şoku!

Nurgül Yeşilçay’a haciz şoku! Ünlü oyuncun İzmir’de bulunan gelinlik mağazasına haciz geldiği, Yeşilçay’ın zor günler yaşadığı iddiaları, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Nurgül Yeşilçay’ın haciz şoku yaşadığı iddia edildi. İddialar ve detayları haberimizde…

Nurgül Yeşilçay Evlilik Yolunda!

Nurgül Yeşilçay’ın gelinlik mağazasına haciz

Ekranların aranan yüzlerinden usta oyuncu Nurgül Yeşilçay, haciz iddiaları ile gündeme geldi. Nurgül Yeşilçay’ın ablaları ile birlikte İzmir’de açtığı gelinlik mağazasına haciz geldiği iddia edildi. Yeşilçay’ın motosikletine, banka hesaplarına ve tapularına haciz kararı çıktığı da iddialar arasında.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay duymasın dedi ama…

Nurgül Yeşilçay’ın mağazasının, gelinlik imalatı yapan bir firmaya 10 bin liralık borcu olduğu, gelinlik imalatçısına ödemeyi iki yıla yakın bir süredir yapmadığı iddia edilirken, söz konusu borç için imalatçı firmanın haciz işlemleri başlattığı iddia edildi. İddialara göre; önceki gün Nurgül Yeşilçay’ın sahibi olduğu ‘Yeşilçay Moda’ isimli gelinlik mağazasında hareketli anlar yaşandı. Nurgül Yeşilçay’ın ablası Hacer Yeşilçay, haciz memurlarının mağazaya gelmesi ile büyük bir şok yaşadı. Abla Hacer Yeşilçay, kardeşi Nurgül Yeilçay’ın durumdan haberi olmamasını istedi, ancak şirket sahibi Nurgül Yeşilçay olduğu için gergin anlar yaşandı.

Gelinlikleri topladılar

Mağaza çalışanlarının haciz bildirimi yapılamadan önce vitrinde bulunan pahalı gelinlikleri toplayıp, “Bizim değil, yan mağazanın” diyerek gelinlikleri mağazadan çıkardığı, icra memuru ve avukatlık bürosu yetkilisi tek tek malları kayıt altına aldığı iddia edildi.

Nurgül Yeşilçay’ın mallarına haciz

Tüm bu iddiaların yanı sıra, Nurgül Yeşilçay’a ait olduğu tespit edilen 8 tapu, motosiklet ve banka hesabına haciz işlemi yapıldığı, ikamet adresindeki evine de fiili haciz kararı alındığı da gelen iddialar arasında yer alıyor. Nurgül Yeşilçay’ın, resmi olarak üzerinde görünen şirket nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler