Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Sevgilisini Kadroya Dahil Etti!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Sevgilisini Kadroya Dahil Etti!

Son dönemin gözde çiftlerinden Ünlü şovmen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, gündemde sık sık yer alıyor. Cem Yılmaz, yeni filmi Karakomik Filmler için Defne Samyeli ve kızı Deren Talu’yu kadrosuna dahil etti. İşte Detaylar…

Yılmaz Morgül ile Cem Yılmaz neden anlaşamadı?

Cem Yılmaz’dan Sevgili Sürprizi…

Ünlü komedyen, yeni film hazırlıkları ile gündeme hızlı bir giriş yaptı. Cem Yılmaz’ın yeni çalışması Karakomik Filmler’in çekimleri başladı. Hayranları ise çekimlerin başlaması ile, heyecanlı. Cem Yılmaz’ın çekimleri başlayan ve iki filmden oluşacak olan Karakomik Filmleri gündemde sık sık yer alıyor. Cem Yılmaz’ın çekimleri başlayan ve iki filmden oluşacak olan Karakomik Filmler’in kadrosuna yeni isimler eklendi. Mazhar Alanson, Defne Samyeli ve Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu serinin ilk filminde rol alacak. Mazhar Alanson filmde zengin bir adamı, Defne Samyeli ise onun eşini canlandıracak. Deren Talu bu ikilinin kızı rolünde yer alacak.

Cem Yılmaz kimdir?

Defne Samyeli kimdir

Cem Yılmaz, Oyuncu Kadrosu İle Bomba Gibi Geliyor…

Gişelerde her yaptığı film ile rekor kırmayı başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni filmlerinin hazırlıkları ile gündemde yer aldı. Karakomik filminde Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez oyuncularının yanı sıra Cem Davran, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya gibi birçok ünlü isimler de yer alıyor. Karakomik Filmler projesi 2019 ocak ve martta yayınlanacak.

Elimi Bırakma Dizisinden Cem Yılmaz’a Mesaj Var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler