Ana SayfaÜnlülerDemet Şener, İlk Kez Demet Akalın Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Demet Şener, İlk Kez Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Son dönemde gündemden düşmeyen eski manken Demet Şener, Okan Kurt ile 6 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın hakkında ilk kez konuştu. İşte Demet Şener’den samimi açıklamalar…

Demet Şener’den Sürpriz Açıklama!

Demet Şener, 2 sene oldu boşanma davası başlayalı, artık ben boşanmış gibiyim…

Eski manken Demet Şener geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de eczaneden çıkarken görüntülendi. Demet Şener,  basın mensuplarına hasta olmadığını hassas cildi için güneş kremi aldığını söyledi. Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Demet Şener, yogadan çıktığını üzerindeki kıyafetlerin yoga kıyafeti olduğunu belirtti. Geleceğe dönük yeni projeleri olduğunu söyleyen Şener “hep bana nasıl kendine bakıyorsun, nasıl bu kadar güzel kalıyorsun nasıl yaşıyorsun gibi sorular duyuyorum sürekli, bununla alakalı eksik gördüğüm ürünler var onu çıkartmayı düşünüyorum bakalım” dedi. Çok yakında arkadaşlarıyla Kenya’da safari turuna çıkacağını söyleyen Şener “hayatım boyunca gerek iş gerekse özel yaşantımda çok seyahat ettim çok gezdim, iş dışında bir şeyler yapmak istedim ve kız arkadaşlarımla böyle bir program yaptık” dedi. İbrahim Kutluay ile 2 yıldır devam eden boşanma davası sorularına ise,  “2 sene oldu boşanma davası başlayalı, artık ben boşanmış gibiyim. İbrahim de boşanmayı istiyor bence” dedi.

Demet Şener Kimdir?

Demet Akalın kimdir?

 

Orası yukarısı ile benim aramda ben zamanında çok suçlandım, suçlu da değilim zaman her şeyi gösteriyor…

Geçtiğimiz dönemde Demet Akalın, Demet Şener hakkında konuşmuş, ortalık fena karışmıştı. Demet Akalın, “Ona teşekkür ederim. Ben de onun gibi dul ve işsiz kalabilirdim” demişti. Geçtiğimiz ay 6 yıllık Eşi Okan Kurt’dan tek celsede boşanan Demet Akalın’ın sözleri hatırlatılınca Demet Şener, “Orası yukarısı ile benim aramda ben zamanında çok suçlandım, suçlu da değilim zaman her şeyi gösteriyor. Herkesin başına her şey gelebilir. Şuan mutluyken yarın mutsuz olabiliriz, çok paramız varken, yarın hiç paramız kalmayabilir mesleğimizi kaybedebiliriz yada bir uzuvumuzu kaybedebiliriz dünyanın binbirtürlü hali var o yüzden kimse ile uğraşmadım keşke benim hayatımla da uğraşmasalardı ama yapacak bir şey yok. Kimsenin hayatı beni gerçekten ilgilendirmiyor, ben kendi hayatıma bakarım iki tane çocuğum var zaten herkes görüyor benim nekadar ilgili bir anne olduğumu. Ben hiçbir zaman bu konularda konuşmadım, o dönemlerde bu konular konuşulduğu zaman bile ben kendim değil avukatım cevap verdi. Siz benim 3. kişilere elim belimde cevap verdiğimi gördünüz mü hayır herkesin hayatı ve yaşadığı kendine hayatta her şey olabilir bunu bilelim bu yeter” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler