Ana SayfaÜnlülerBeline vida taktılar, isyan etti!

İlgili Postlar

Beline vida taktılar, isyan etti!

Hastalığı ‘Bel Fıtığından’ dolayı ameliyat olan ve bu durumdan mağdur olan Nuri Sesigüzel doktorlara zehir zemberek laflar kullandı! Peki ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel’i bu kadar öfkelendiren sebep neydi? Gelin yaşanan tüm gelişmelere haberimizden bakalım…

Nuri Sesigüzel tabir yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü!

Bel fıtığından 4 kez bıçak altına yatan ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel, beline takılan vidaları göstererek “Belime yok yere bir sürü çivi çaktılar, gücüm olsa o vidaları onlara geri takacağım” dedi.

“Ben neyim…”

Nişantaşı’ndaki bir pasajda görüntülenen ünlü ses sanatçısı Nuri Sesigüzel “Beni dört kez ameliyat ettiler, beni deneme tahtası yaptılar. Alın size belimden çıkan çiviler, ben neyim ki bunları bana çaktılar, şoke olduk. Belime yok yere bir sürü çivi çaktılar, gücüm olsa o vidaları onlara geri takacağım” dedi.

“Toplam 170 bin TL aldılar”

Hastalığı ‘Bel Fıtığından’ dolayı ameliyat olan ve bu durumdan mağdur olan Nuri Sesigüzel, “Ameliyat olunca tuvalete gidemiyor, ayağa kalkamıyordum. İş bilmez doktorlar bayağı masrafa soktu. Toplam 170 bin TL aldılar, sağlığım da elden gidiyordu. Şimdi ayağa kalkmaya başladım. Bu yaşta adama vida mı takılır? Ameliyat olmayı tavsiye etmiyorum. Dört kez belimi açtılar. Doktorlar canımız, inanıyoruz ama işi ehline bırakmalıyız. Kimse gereksiz yere bel fıtığı ameliyatı olmasın, fizik tedavi ile iyileşmeye baksın” ifadelerini kullanarak insanları da daha bilinçli ameliyat olmaları konusunda uyardı!

Nuri Sesigüzel kimdir?

Nuri Sesigüzel Kimdir?

Bel fıtığı nedir?

Omurgamız çok sayıda kemikten oluşur. Omurganın esnek olmasını sağlayan ise bu kemikler arasında bulunan disklerdir. Daire şeklindeki bu diskler omurlar arasında yastıklama işlevi görür. Disklerin güçlü, fibröz bir dış kısmı ve jöle benzeri “nucleus pulposus” adında orta kısmı vardır. Bel fıtığı, yastıklama görevi gören ve omurgaya esnekliği veren bu disklerin yerinden oynaması sonucu oluşur.Yerinden oynayan disk, omurilik içinden geçen ve vücudun pek çok noktasına beyinden gelen mesajları ileten sinirlere baskı yapar. Bu baskı sonucunda ise şiddetli ağrılar görülebilir. “Disk kayması”da denilen bel fıtığı genellikle omurganın alt kısmında görülmesine karşın omurgada bulunan herhangi bir disk yerinden oynayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler