Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Yanıt Gecikmedi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Yanıt Gecikmedi!

Son dönemlerde sözleriyle eleştirilerin ortasında kalan Demet Akalın, Hadise ile tartışmasıyla herkesi etkiliyor. Haftalardır süren atışma da Demet Akalın’dan yanıt gecikmedi. Önceki gün tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Demet Akalın, bir türlü barışmadığı Hadise hakkında konuştu.

Demet Akalın ve Hadise Polemiği Mi Başlıyor?

Hadise Kimdir?

Demet Akalın: Ben Hadise’ye şaka yapmıştım!

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın Hadise’yle sert bir tartışmanın gündemine yansıtmıştı. Uzun süre sessiz kalan Hadise dün itibariyle sessizliğini bozarak isyan etti! geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak Demet Akalın’la yaşadığı polemik hakkında açıklamalar yapan Hadise, Demet Akalın’la tartışmasına son noktayı koydu. Hadise‘den açıklama alan Demet Akalın, Önceki gün tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Demet Akalın, “Ya ben şaka yapmıştım. Hadise ‘Bekarlık sultanlıktır’ dese konu büyümez, gülerdik. Ama şaka anlayışımız farklıymış.” diyerek ortalığı birazda olsun sakinleştiren Demet akalın bu sözleriyle magazin dünyasının gündemine oturmakta.

Hadise’den “Yalnız Uyuyor” Diyen Demet Akalın’a Milyonluk Gönderme

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın’dan Yanıt Gecikmedi!

Demet Akalın

Paylaşımın ardından pop müziğin kraliçesi Demet Akalın boş durmayarak, “Her yerin sahibi olsa ne olur Koca yok yalnız uyuyor” dediği Hadise’den yanıt gecikmedi ve yine Demet Akalın’a sahnesinden yaptığı yeni bir paylaşımla jet hızında yanıt verdi. Hadise ise, Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaştığını duyurarak; “Senin Instagram’da 10 Milyon takipçin bile yok ki! Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin Instagram’da 10 Milyon takipçin Y-O-K! Ama benim var. 10 milyona sesleniyorum burada çok eğleneceğiz” sözleriyle gönderme yapmıştır.

Önceki gün tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Demet Akalın, Basın mensuplarına Hadise hakkında şöyle yanıtlar verdi; “Ya ben şaka yapmıştım. Hadise ‘Bekarlık sultanlıktır’ dese konu büyümez, gülerdik. Ama şaka anlayışımız farklıymış.” yanıtlarını veren Demet Akalın pozitif yorumu ile gündeme girmiştir.

Hadise Demet Akalın’la Tartışmasına Son Noktayı Koydu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler