Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel Ve Ablasının Arasına Para Girdi!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Ve Ablasının Arasına Para Girdi!

Geçtiğimiz günlerde magazin dünyası Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel’in iddialarıyla sarsılmıştı. Bergüzar Korel’in evliliğinin kötü olduğunu ve hamileliğinin evliliği kurtardığı iddialarıyla gündeme damgasını vuran Zeynep Korel’in, Bergüzar Koreli evliliğini bitirmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Bugün “Gel Konuşalım” programında iç yüzü tamamen ortaya çıkan olay “Bergüzar Korel ve ablasının arasına para girdi.” dedirtti. İşte olayın iç yüzü;

“Evliliğini Bebek Kurtardı”

Geçtiğimiz günlerde şok edici açıklamalarda bulunan Zeynep Korel, yurt dışında zor bir yaşam tarzının olduğunu açıklayarak Bergüzar Korel’in evliliğini bebeğinin kurtardığını dile getirmişti. Halit Ergenç’le aralarının uzun bir süredir kötü olduğunu hatta yatakları bile ayırdıklarını iddia eden Zeynep Korel, çifti üstü kapalı şekilde bir nevi kameralara oynamakla suçlamıştı. Bu suçlamalardan Bergüzar Korel’e tepkiler yağmıştı.

Zeynep Korel; Bergüzar’ın Evliliği…

“Drama Queen!”

Bugün “Gel Konuşalım” programında Cengiz Semercioğlu tarafından irdelenen olayda kan dondurucu gerçekler ortaya çıktı.  Chicago’ya taşınarak hayatını yeniden kuran Zeynep Korel’in bunca zaman hayatını Bergüzar Korel’in yardımlarıyla devam ettirdiği öğrenildi. Meğer Bergüzar Korel ablasının düzgün bir işte çalışabilmesi için elinden geleni yapmış. Amerika’ya gittiğinde ablasını iyi bir satış mağazasına yerleştirmesine rağmen Zeynep Korel mağazada olay çıkarınca işinden atılmış. Buna Bergüzar Korel’in ablasını dünyaca ünlü bir markanın mağazasına sokması da yine aynı şekilde sonuçlanmış. Zeynep Korel hakkında sert eleştirilerde bulunan Cengiz Semercioğlu, bir anda gündeliğe gittiğini ve köpek gezdirdiğini açıklayan Zeynep hakkında “Bu bildiğimiz Drama Queen imajı” yorumunda bulundu.

Bergüzar Korel Ve Ablasının Arasına Para Girdi!

“Gel Konuşalım” programında Bergüzar Korel‘e yakın bir kaynaktan alınan bilgilerle Zeynep Korel’in  Amerika’da Ivana adında Sırp bir kadınla evli olduğu ortaya çıktı. Bergüzar Korel’den senelerdir para alan Zeynep Korel iddialara göre ünlü oyuncudan toplu bir para isteyerek bu parayı ortak hesaba göndermesini talep etmiş. Ablasının bu isteğine karşı çıkan ünlü oyuncu ortak hesapta bulunan paranın ablasının onayı olmadan harcanabileceği yönünde uyarıda bulunarak parayı ortak hesaba göndermeyi reddetmiş. Buna karşılık olarak Bergüzar Korel’in parayı elden vermek ya da başka bir hesaba göndermek istemesi üzerine çıldıran Zeynep Korel, kardeşini parayı göndermezse evliliğini bitirmene kadar uğraşmakla tehdit etmiş. İşte olaylarda da tam bu noktada karışıyor. Gerisi zaten hepimizin bildiği gibi Zeynep Korel’in iddialarına çıkıyor.

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler