Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Bergüzar'a Tam Destek!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Bergüzar’a Tam Destek!

Son dönemlerde hakkında çıkan iddialarla oldukça sarsıcı ve stresli bir dönemden geçen Bergüzar Korel sessizliğini korumaya devam etse de, ünlü oyuncuya arkadaşlarından destek yağıyor. Basında Bergüzar Korel hakkında çıkan haberler karşısında kayıtsız kalamayan Demet Akalın’dan Bergüzar’a tam destek geldi. İşte Demet Akalın’ın Bergüzar Korel hakkındaki açıklamaları;

Bergüzar Korel’e Tepki Yağıyor!

Birkaç sene öncesinde Amerika’ya yerleşen Zeynep Korel’in geçtiğimiz gün bir magazin programındaki açıklamaları olay yarattı. Amerika’da evlere gündeliğe giderek ve köpek gezdirerek yaşamını devam ettirdiğini açıklayan Zeynep Korel, kardeşinin evliliğinin de aslında boşanma evresinde olduğunu ama hamilelik nediyle çiftin boşanmaktan vazgeçtiğini dile getirmesi üzerine basında ve sosyal medyada ünlü oyuncu hakkında tepkiler hızla yükseldi.

Bergüzar Korel Ve Ablasının Arasına Para Girdi!

Zeynep Korel Sessizliğini Neden Bozdu?

Olayda irdelenmesi gereken asıl noktalardan biri de bunca senedir yurt dışında yaşayan Zeynep Korel’in sessizliğini neden biranda bozma kararı aldığı ve Bergüzar Korel‘in evliliği hakkında açıklaması doğru olsun olmasın bunu neden basına yansıttığı olmalı. Yaptığı meslekte utanılacak bir şey olmamakla birlikte Türkiye’de gündeliği 400 değil 50 TL’den çalışan birçok kadın var. Bir kadının ayakları üzerinde durmasına övgü göstermek yerine başka bir kadına karalama kampanyası düzenlemek ne kadar doğru?

Bergüzar Korel Kimdir?

Demet Akalın’dan Bergüzar’a Tam Destek!

Bergüzar Korel hakkında basında yer alan haberler karşısında sessiz kalamayan Demet Akalın dün Instagram hesabından paylaştığı bir hikayeyle ünlü oyuncuya destek verdi. Korelin fotoğrafını paylaşarak “Şiddetin en fenasını yaşıyor!! Hem de en yakınından hem de bir can taşırken. Sakın üzülme ne olur…” sözleriyle Korel’in yanında oldu.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın'dan Bergüzar'a Tam Destek!
Demet Akalın’dan Bergüzar’a Tam Destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler