Ana SayfaDedikoduBeren Saat Kimi Koruyor?

İlgili Postlar

Beren Saat Kimi Koruyor?

Bir süredir evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündemde olan Beren Saat geçtiğimiz aylarda ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Fransız DJ Maga ile yasak aşk dedikodularına karışan Beren Saat’in aşk iddiaları hakkında sessiz kalması iddiaların iyice güçlenmesine neden oldu. Bugün ortaya çıkana göre DJ Maga Beren Saat’in sevgilisi değilmiş!Peki  Beren Saat kimi koruyor?

“Fotoğraftaki Benim”

Bir fotoğrafla adı aşk iddialarına karışan Beren Saat’in yaz tatilini DJ Maga ile geçirdiği ortaya çıkmıştı. Ortak arkadaşları Belçim Bilgin’inde bulunduğu yaz tatilinde Beren Saat, DJ Maga’yı sahne performansında da yalnız bırakmamıştı. Geçtiğimiz ay kameralara yakalanan Saat, fotoğraf hakkında soru sorulunca fotoğraftakinin kendisi olduğunu kabul etse de, aşk iddiaları karşısında sessiz kalmıştı.

Beren Saat İlk Kez Suskunluğunu Bozdu!

Tanışmalarını Belçim Bilgin Mi Sağladı?

Yasak aşk dedikoduları hızla yükselirken ikiliyi yakın arkadaşları Belçim Bilgin‘in tanıştırdığı iddiası gündeme gelmişti.  Söz konusu iddialarla ilgili olarak açıklama yapan Belçim Bilgin, “Beren’in özel hayatını neden bana soruyorsunuz? Onları bulun, onlara sorun! Benim tanıştırdığım mı yazmışlar, hiç haberim yok. Sizden duyuyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

Belçim Bilgin Kimdir?

Beren Saat Kimi Koruyor?

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen  Dj Maga ve Beren Saat‘in arasında bir ilişki olmadığı ortaya çıktı. “Gel Konuşalım” programında Dj Maga’nın Beren Saat’le değil ama başka bir ünlüyle birlikte olduğunu söyleyen Eylem İpek Şafak’ın bu açıklaması Beren Saat’in iddiaları yalanlamayarak bir arkadaşını koruduğunu akıllara düşürdü.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler