Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'in Dayısından Çarpıcı Açıklamalar!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Dayısından Çarpıcı Açıklamalar!

Günlerdir gündemde olan Bergüzar Korel hakkındaki iddialar hakkında bugün yeni gelişmeler yaşanmış ve Zeynep  Korel’in ünlü oyuncuyu para için tehdit ettiği iddia edilmişti. Bu iddialar karşısında Bergüzar Korel sessizliğini korusa da ilk açıklama dayısından geldi. İşte Bergüzar Korel’in dayısından çarpıcı açıklamalar!

Zeynep Korel Parayı Eşi İçin Mi İstedi?

Amerika’da yaşarken uzun bir süredir Bergüzar Korel’den maddi destek alan Zeynep Korel’in son birkaç aydır parayı kendisinin kullanmadığı iddia ediliyor. Bugün güvenilir bir kaynaktan gelen bilgilere göre Zeynep Korel’in Bergüzar Korel’den ortak hesaba yüklü bir miktarda para göndermesini istedi. Ancak bu paranın ablası tarafından değil eşi Ivana tarafından harcandığından şüphelenen ünlü oyuncunun ortak hesaba para göndermemek istemediği iddia ediliyor.

Demet Akalın’dan Bergüzar’a Tam Destek!

Zeynep Korel Bergüzar Koreli Tehdit Etti Mi?

İddialara göre Bergüzar Korel parayı artık ortak hesaba göndermek istemeyerek ablasına parayı elden vermek istemiş. Ancak talep ettiği miktarı istediği şekilde alamayan Zeynep Korel öfkeden deliye dönerek ünlü oyuncuyu tehdit ettiği söyleniyor. Zeynep Korel’in  “Evliliğini bitirene kadar uğraşırım” sözlerinin bardağı taşıran son nokta olduğu söyleniyor.

Bergüzar Korel’in Dayısından Çarpıcı Açıklamalar!

Birkaç gündür gündeme damgasını vuran iddialar hakkında ilk açıklama Bergüzar Korel‘in dayısından geldi. Olayın ele alındığı magazin programına mesaj gönderen dayısı Bergüzar Korel ve annesinin Zeynep Korel’e uzun zamandır yardımda bulunduğunu söyleyerek, Zeynep Korel’in parayı eşi için istediğini de doğruladı. Zeynep Korel’in ünlü oyuncu hakkında yaptığı açıklamaların doğru olmadığını söyleyen dayısı bunun bir acıtasyon için yapıldığını dile getirdi.

Bergüzar Korel Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler