Ana SayfaÜnlülerCengiz Semercioğlu'dan Şok İddalar!

İlgili Postlar

Cengiz Semercioğlu’dan Şok İddalar!

Türk gazeteci ve televizyon yapımcısı olan Cengiz Semercioğlu, Tv8 programında yaptığı açıklamada Türk oyuncu Bergüzar Korel’in kardeşi hakkında konuştu. Ünlü Türk oyuncu Bergüzar Korel‘in yurt dışında temizlik işçisi olarak geçimini sağlayan ablası Zeynep Korelin hakkında şok İddialarda bulundu.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Bergüzar Korel Ve Ablasının Arasına Para Girdi!

Cengiz Semercioğlu’ndan Açıklama!

Cengiz Semercioğlu, Bergüzar Korel‘in yurt dışında temizlik işçisi olarak geçimini sağlayan ablası Zeynep Korel’in Ivana adında Sırp bir kadınla evli olduğunu iddia etti. Oyuncu Bergüzar Korel’in yurt dışında yaşayan ablası Zeynep Korel, sitelerde temizliğe ve köpek gezdirmeye başladı. Bu ilgili konuşan Cengiz Semercioğlu, Bir açıklamada bulundu”Bergüzar gerçekten ablasına düzenli para gönderiyor. “ben burada temizlikçilik yapıyorum, köpek bakıyorum” dramının yaratılmasının bir nedeni var. Bunun da nedeni bu para meselesi. Bergüzar para vermeyi kesiyor çünkü Zeynep hanımın orada bir ilişkisi var.” diyerek şok iddiada bulunmuştur.

Demet Akalın’dan Bergüzar’a Tam Destek!

Cengiz Semercioğlu’dan Şok İddalar!

Türk gazeteci ve televizyon yapımcısı olan Cengiz Semercioğlu, Tv8 programında yaptığı açıklamada Türk oyuncu Bergüzar Korel‘in kardeşi hakkında konuştu. Cengiz Semercioğlu, Bir açıklamada bulundu”Bergüzar gerçekten ablasına düzenli para gönderiyor. “ben burada temizlikçilik yapıyorum, köpek bakıyorum” dramının yaratılmasının bir nedeni var. Bunun da nedeni bu para meselesi. Bergüzar para vermeyi kesiyor çünkü Zeynep hanımın orada bir ilişkisi var.Bergüzar da biz bu parayı elden gönderelim, banka üzerinden gönderirsek senin kız arkadaşın o paraları alıp kötü kullanabilir diye düşünüyor. Bunun üzerine Zeynep “bak ben seni Türkiye’ye rezil edeceğim. Kocandan boşaltacağım” diye tehditler savuruyor. Bunun üzerine Bergüzar’ın yıllardır Amerika’da yaşayan ablasının birden gündeliğe gittiği ortaya çıkıyor.” Bu olayın magazin dünyasına getiren Cengiz Semercioğlu’ndan beklenmedik açıklamalarla tekrar geliyor yaptığı açıklamalarla hayranlarını şoka uğratan Semercioğlu magazin dünyasının gündemine oturdu.

Bergüzar Korel’in Dayısından Çarpıcı Açıklamalar!

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler