Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan'dan Sıcak Dolu Anlar!

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’dan Sıcak Dolu Anlar!

Türk oyuncu, yazar ve yönetmen olan Yılmaz Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde eski eşi Türk oyuncusu Belçim Bilgin ile Alışveriş merkezinde gitmiştir. Eski günlerdeki gibi hep birlikte aile yemeği yiyen eski çift sıcak dolu anlar yaşattı.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Sıcak Dolu Anları Kısa Sürdü!

Ünlü Türk oyuncu Yılmaz Erdoğan eşi Türk oyuncu olan Belçim Bilgin ile 2006 yılında evlenmiştir. 12 yıl evli kalan çift 2018 yılında ise evliliklerini bitirmiştir. Geçtiğimiz günlerde ikili Alışveriş merkezinde bir araya gelmiştir. Çift çocukları rodin ve Berfin Doğan ile aile yemeği yiyen çift sıcak dolu anlar yaşatmıştır. Yemeği Yiyen çifler birbirlerine aynı karede yakalanmamak için ayrı ayrı yollara düştüler. Bu sıcak görüntüleri yayınlayan basın mensupları röportaj yapmak için Yılmaz Erdoğan ile konuşmaya başlamıştır fakat cevap alamayan basın mensupları olayın en sıcak anlarını paylaşmıştır.

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan’dan Sıcak Dolu Anlar!

Türk oyuncu, yazar ve yönetmen olan Yılmaz Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde eski eşi Türk oyuncusu olan Belçim Bilgin ile Alışveriş merkezinde görüntülenmişti. 2006 yılında evlenen ve 12 yıl evli kaldıktan sonra 2018 yılında evliliklerini bitiren Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti, geçtiğimiz gün çocukları Rodin ve kızı Berfin Erdoğan ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş merkezine ilk olarak tek başına gelen Belçim Bilgin‘den sonra kızı Berfin ve oğlu Rodin ile alışveriş merkezine gelen Yılmaz Erdoğan‘da eski eşi Belçim Bilgin ile buluştu. Eski günlerdeki gibi hep birlikte aile yemeği yiyen çift, daha sonra restorandan ayrı ayrı çıktı. Aynı karede olmamak için gayret gösteren çift, araçlarını bekledikten sonra sıcak görüntülerle ayrıldı. Babası ile gelen Rodin, annesi ile birlikte alışveriş merkezinden ayrılırken, Berfin Erdoğan ise babası ile gitti.

Yılmaz Erdoğan

Belçim Bilgin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler