Ana SayfaDizilerMasterclas'ın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Masterclas’ın Birincisi Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Masterchef dün akşam Masterclas’la ekranlara geldi. 8 haftanın ilk gününde ödül oyununu kazanan kırmızı takım yarışmacıları ve bu hafta elenen Açelya ile birlikte Danilo şeften özel Masterclas eğitimi aldılar. Danilo şeften en iyi pizza nasıl yapılır öğrenen yarışmacılar birinci olup ödülün sahibi olmak için yarıştılar. En iyi pizzayı kim yaptı? Masterclas’ın birincisi kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterclas’ın Birincisi Kim Oldu?

Masterchef 2. sezon 28. bölümüyle ekranlara geldi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni’nin jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’in son bölümünde kırmızı takım yarışmacıları Danilo şeften özel Masterclas eğitimi aldılar. Danilo şef, bu bölümde pizza yapmanın püf noktalarını yarışmacılara anlatıp onlardan süre olmadan pizza yapmalarını istedi. Yarışmada 8 hafta kalan ve elenen Açelya Masterclas’ta eğitim alıp yarışma imkanı buldu ve son yemeğini de yapmış oldu.

MASTERCLAS BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Danilo şef yarışmacıların yaptığı pizzaları tek tek deneyip puan verdi. Püf noktalarını da verdiği pizzayı en iyi yapan üç yarışmacının isimlerini açıkladı. Batuhan F, Suna ve Mustafa diğer yarışmacılara fark atarak Danilo şefin beğenisini kazandı. Üç yarışmacı arasından da en iyi pizzayı yapan yarışmacının Mustafa olduğunu açıkladı. MUSTAFA, Masterclas’ta birinci olarak Danilo şeften fırın ödülünü almaya hak kazandı.

Masterclas'ın Birincisi Kim Oldu

Masterchef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler