Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic; Kızın Aşık Oldu Anne!

İlgili Postlar

Danla Bilic; Kızın Aşık Oldu Anne!

Ünlü fenomen Danla Bilic bir etkinlik için New York’a gitti ve Gigi Hadid ile bir araya geldi. Fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan Danla Bilic; ‘ Kızın aşık oldu anne ağzını kapatamıyor” sözleriyle bu heyecanını sevenleriyle paylaştı.

Danla Bilic Kimdir?

Gittikçe Yükselen Danla Biliç…

danla biliç gigi hadid

 

New York’ ta moda haftasına katılmak için giden Danla Bilic’in Gigi Hadid hayranı olduğunu hepimiz çektiği videolardan ve paylaşımlarından biliyoruz. Kısa sürede youtube’da çektiği makyaj videoları ve reklamlar sayesinde ününe ün katan Danla Bilic son dönemlerde de verdiği kilolar ile konuşulmakta. Geçirdiği mide ameliyatından sonra çok fazla kilo veren ve çok kısa sürede toparlayan şuan muntazam bir vücut görüntüsüne sahip olan Danla oldukça konuşulan ve yaptıklarıyla ,giydikleriyle, konuşmalarıyla dikkat çekmiş durumda…

Danla Bilic; Kızın Aşık Oldu Anne!

danla bilic gigi hadid

Gigi Hadid Kimdir?

Sosyal medyada yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan Danla Bilic’in New  York Çıkarması gayet bereketli geçti Gigi Hadid ile buluşan ve fotoğraf çektiren Danla Bilic şaşkınlığını ve heyecanını gizlemeyediği için fotoğrafı altına ” kızın aşık oldu anne sözleriyle paylaştı. Hatta New Yorkta başka birgün  restorantta çekim yapan Danla Biliç’i Kendall Jenner’ın şikayet ettiği ise kulislerde konuşulan konulardan bu konuyla alakalı kesin bir bilgi olmadığından haberin detayları önümüzdeki günlerde daha da kesinleşecektir.

Danla Bilic Kilolarından Nasıl Kurtuldu?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler