Ana SayfaÜnlülerGigi Hadid Kimdir?

İlgili Postlar

Gigi Hadid Kimdir?

Amerikalı manken, Victoria’s Secter meleklerinden olan ve giyim tarzıyla adından bahsettiren Amerikalı Moda İkonu Gigi Hadid Kimdir? Gigi Hadid Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gigi Hadid Nerelidir? Gigi Hadid Gerçek Adı? Gigi Hadid Kaç Yaşında? Gigi Hadid Hangi Burç?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya, ABD’de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Jelena Noura Hadid’dir. 23 yaşında olan model Boğa burcudur.

Gigi Hadid Kimdir?

Gigi Hadid’in babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster’dır. Bella isminde kız kardeşi ve Anwar isminde erkek kardeşi vardır. Annesi ve babası 2000 senesinde boşanmıştır. Gigi Hadid, 2013 senesinde Malibu High School’dan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra New York’a yerleşti. Modellik yapmaya başlayan Gigi Hadid aynı zamanda New York’ta bir üniversite olan The New School’da eğitimine devam etmektedir.

2011 senesinde Img Modellik ajansı bağlı olarak modellik yapmaya başlamıştır. Aslında henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin “Baby Guess” reklamında da yer aldı. 2012 senesinde itibaren yeniden Guess markasının yüzü oldu. İlk kez 2014 senesinde Desigual markasının defilesi için podyumda yer aldı.

2014 senesinde sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson’ın ”Surfboard” isili şarkısının klibinde yer aldı. 2015 senesinin Ocak ayında Maybelline markası için katalog çekimlerinde bulundu. 2015 senesinde Pirelli takvimi için poz verdi.

Gigi Hadid, Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ve popstar Joe Jonas ile beraber olduktan sonra 2015 senesinin Kasım ayından itibaren “One Direction” isimli müzik gurubundan ayrılan Zayn Malik ile birliktedir.

Gigi Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı. Ayrıca 2015 senesinin Mayıs ayında Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier and Max Mara defilelerinde boy gösterdi.

2015 senesinin Ağustos ayında yayınlanan Calvin Harris’in ”How Deep Is Your Love” klibinde yer aldı.

Kasım 2015 tarihinde yakın arkadaşı Kendall Jenner ile Victoria-s Secret Fashion Show podyumunda ilk kez yürüdü.

Gigi Hadid, sevgilisi Zayn Malik’in 2016 senesinde yayımlanan ”Pillowtolk” müzik klibinde yer aldı.

Gigi Hadid, 2018 yılı itibariyle de Victoria’s Secret Fashion Show’da podyumda yer almaktadır. Gigi Hadid başka defilerler ve reklamlar da boy göstermeye devam ederken Amerikalı bir Moda İkonu olarak da anılmaktadır.

Filmleri ve Dizileri :

2015 – Those Wrecked by Success
2012 – Real Housewives of Beverly Hills
2012 – Virgin Eyes

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler