Ana SayfaÜnlülerVictoria’s Secret Defilesinde Sahne Alacak İsimler Belli Oldu!

İlgili Postlar

Victoria’s Secret Defilesinde Sahne Alacak İsimler Belli Oldu!

Dünyanın merak edilen en büyük şovlara ev sahipliği yapan Victoria’s Secret defilesinde sahne alacak isimler belli oldu! Dünyaca mankenlerin bulunduğu bu özel gecede sahne alacak isimler belli oldu haberimizde…

Victoria’s Secret Defilesinde Sahne Alacak İsimler Belli Oldu!

Dünyanın en büyük şovlarından birisi olan herkes’in merak ettiği 2018 defilesine çok az zaman kaldı.  Victoria’s Secret 2018 defilesi bu sene Londra, Paris ve Şangay gibi 190’dan fazla ülkede yayınlanacak.

Efsanevi meleklerin podyumda olacağı defilede sahne alacak Müzisyenlerin isimleri belli oldu. Bu muhteşem sahnede yer alacak Dünyaca bilinen ; Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes ve The Struts. Defilenin açılışını yapacak baş maken melek  Taylor Hill oldu.

Defilede yer alacak Victoria’s Secret melekleri uzun bir süre podyumlarda olmayan geri dönen Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Taylor Hill’in yanı sıra top star modeller Gigi Hadid, Bella Hadid ve Kendall Jenner’da podyumda yürüyecek.

Victoria’s Secret Meleklerinin Sırları Ortaya Çıktı!

Feminen Tasarımlar özel olarak yer aldı

Victoria’s Secret defilesinde markanın iş birlikçisi  olan Londralı genç  tasarımcı Mary Katrantzou da tasarımlarını bu muhteşem gecede görücüye çıkaracak. Muhteşem desen tasarımlarıyla desen kraliçesi Mary Kartrantzou’nın feminen tasarımları özel olarak yer alacak.

Merakla beklenen Victoria’s Secret defilesinin prodüksiyonunu Done+Dusted Ltd aracılığı ile Ed Razek, Monica Mitro, Ian Stewart, Melanie Fletcher ve Hamish Hamilton tarafından yapıldı, şovun yönetmen koltuğunda ise Hamish Hamilton bulunuyor.

Dünyanın en iyi 60 modeli:

Defilenin yapımcısı Ed Razek süprizlerle dolu şov için şu sözleri söyledi: “ Bu şova hazırlanmak bütün yılımızı alıyor ve 2018 bugüne kadarki en heyecanlı olduğumuz sene. Her zamankinden daha çok müzik performansımız ve moda hikâyemiz var ve tabii ki dünyanın en iyi 60 modeli…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler