Ana SayfaDünyaVictoria's Secret Meleklerinin Sırları Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Victoria’s Secret Meleklerinin Sırları Ortaya Çıktı!

Victoria’s Secret meleklerinin kişisel antrenörlerinden olan Stephen Paterino, meleklerin hem çok güçlü hem de çok zayıf olması gerektiğinin altını çizerek onlara nasıl bir beslenme düzeni uyguladıklarını anlattı. Nasılmı? Sırayla Detaylar Haberimizde..

Victoria’s Secret Meleği Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü!

1- Ara Sıra Yemek Yemek Gerekiyor !

Hafta boyunca 3 ana öğün ve ara sıra da tatlı yiyebildiklerini söyleyen uzman buradaki anahtar kelimenin ‘ara sıra’ olduğunu önemle vurguluyor. Antrenör Stephen Pasterino, hafif bir kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri arasında 3 ile 6 saat geçmesi gerektiğini belirtiyor.

2- Dondurma Dahil Her Türlü Süt Ürünleri Yasak !

Şişkinlik kadınlar arasında yaygın bir sorun olduğu için ciddi anlamda rahatsızlık verebileceğinden söz eden Antrenör Stephen Pasterino, bir Victoria’s Secret mankeninin bir iç çamaşırının içindeyken böyle bir şişkinliği yaşaması ise pek mümkün olamayacağını belirtiyor. Bu nedenle dondurma dahil her türlü süt ürünü hayatlarından dahil edemezler.

3- Bu Sütler Şişkinlik Yapmıyor !

Fakat Victoria’s Secret’in tüm modelleri bu süt ürünleri yasağına uymuyor. Çünkü her Victoria’s Secret  mankenide süt intoleransı görülmüyor. Böyle durumlarda tercihini badem ve hindistan cevizi sütünden yana kullanan Antrenör bu sütlerin şişirmediğini açıklıyor..

4- Kahvaltı

Maxwell, kahvaltıda rutin olarak avokado veya yulaf ezmesiyle karışmış yumurtasını, öğle yemeğinde somon ya da tavuk yanında proteinli salatasını yiyor. Ayrıca fındık ve beyaz leblebi gibi ara atıştırmalıkları da yediğini söylüyor.

5- Su İçmek Çok Önemli

Bella Hadid’den Adriana Lima’ya pek çok Victoria’s Secret modellerinin kesinlikle uyduğu tek bir kural varsa o da bol bol su içmek geliyor. Çünkü düşük beden yağı için başta bol bol su içmek kesinlikle en büyük gerekliliklerden biri. Ayrıca sık sık su içmek metabolizmanın da iyi çalışmasını sağladığından dolayı kesinlikle vazgeçilmez bir fit kalma kuralı olduğunu söylüyor.

6- Spor Ve Egzersiz

Victoria’s Secret melekleri, günlerinin büyük bir bölümünü önceden hazırlanan programlar içeriğinde spor ve egzersizlere ayırıp fit ve güzel görünümlerini kontrol altında tutmak zorundalar.

Victoria’s Secret Sexy Illusions Koleksiyonu

7- Planlı Yaşam

İstisnai durumlar haricinde alkolden uzak bir yaşam süren Victoria’s Secret melekleri, uyku ve yaşam düzenlerine çok dikkat ediyor. Her anlamda planlı yaşamaya çalışıyor. Böylece her zaman güzel ve fit kalabilmeyi başarıyorlar.

Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret Seçmelerindeki İlk Türk!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler