Ana SayfaÜnlülerPascal Nouma, Sevgilisiyle Görüntülenince Neden Sinirlendi?

İlgili Postlar

Pascal Nouma, Sevgilisiyle Görüntülenince Neden Sinirlendi?

Eski Pascal Nouma ünlü bir mekan çıkışında evli olan yeni sevgilisi ile görüntülenince, çok sinirlendi.  Uzun yıllardır ülkemizde yaşayan ve çok kişi tarafından sevilen eski futbolcu Pascal Nouma Magazin Muhabirlerine sevgilisiyle görüntülendiğinde şok bir cevap verdi! Detaylar Haberimizde..

Pascal Nouma, Sevgilisiyle Görüntülenince Neden Sinirlendi?

Türkiye’nin sempatik isimlerinden Pascal Nouma önceki akşam Bebek’te yeni sevgilisi ile eğlenirken görüntülenince çok sinirlendi. Pascal Nouma objektifleri fark edince, “Çekmeyin; sevgilim daha boşanmadı. Mahkemede sorun olur.” diyerek Magazin habercilerinin görüntü çekmemesini istedi.

Ayak Fetişisti Olduğunu İtiraf Etmişti!

Pascal Nouma’nın biten evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor. İlk ve tek evliliğinden olan kızı Marin. Pascal Nouma ikinci ve üçüncü çocuğunun annesi Olivia ile hiç evlenmedi biliniyor. Bu ilişkiden olan çocuklarının isimleri ise, Noah ve Jena Elma. Pascal Nouma daha önce magazin haberlerine verdiği bir röportajda ”Sevgilim başımı belaya sokacak kıyafetler giymemeli” demişti. Öte yandan ayak fetişisti olduğunu da saklamadan açık yüreklilikle ifade eden Pascal Nouma, Türk halkı tarafından çok seviliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler