Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic neden mide küçültme ameliyatı oldu?

İlgili Postlar

Danla Bilic neden mide küçültme ameliyatı oldu?

Danla Bilic neden mide küçültme ameliyatı oldu? Mide küçültme ameliyatı olduğu duyulan Danla Bilic, neden bu kararı aldı? Danla Bilic’i ameliyat masasına yatıran nedenler ne oldu? Danla Bilic’in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Danla Bilic obezite ameliyatı oldu mu? Açıklama yaptı!

Danla Bilic mide küçültme ameliyatı oldu

YouTube’de yayınladığı makyaj videoları ile popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde mide küçültme ameliyatı olduğu haberleri ile gündeme gelmişti. Haberlerin ayyuka çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ameliyat olduğunu doğruladı.

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic neden obezite ameliyatı oldu?

Danla Bilic, son dönemlerde fazla kilolarından rahatsızlık duymaya ve bu konuda eleştiri almaya başladığı için mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdiğini açıkladı. Bilic, kendisinin bile bu durumdan rahatsızlık duyduğunu yeni fark ettiğini ifade etti.

Danla Bilic’in sağlık durumu nasıl?

Son dönemlerde fazla kilolarından rahatsızlık duymaya başlayarak mide küçültme ameliyatı olan Danla Bilic’in sağlık durumu merak edildi. Ameliyat haberleri ile hayranlarını endişelendiren Danla Bilic’in sağlık durumunun iyi olduğu, şu sıralar hastanede tedavisine devam ettiği öğrenildi.

İşte Danla Bilic’ten mide küçültme ameliyatı açıklaması

Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek, küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Malesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı.

Her hali ile çok mutlu bir kızken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor.

Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum. Canım doktoruma da sabrı için çok teşekkür ediyor ve gelen 847487 mesaj yüzünden özür diliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler