Ana SayfaÜnlülerKerem Kupacı yeni dizisinden çok emin

İlgili Postlar

Kerem Kupacı yeni dizisinden çok emin

Ekranların sevilen isimlerinden Kerem Kupacı yeni dizi için yaptığı açıklamalarla beklentileri arttırdı. Kupacı, yeni dizide entrika ve gergin bekleyişlerin olmadığını söyledi.

TRT 1’de ilk bölümü ile ekranlara gelen Kalk Gidelim’in yıldız oyuncusu Kerem Kupacı, yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dizide Halil karakterini canlandıran Kupacı, dizide aile bağlarının ön planda olduğunu söyledi.

Kerem Kupacı kimdir?

Kerem Kupacı “Yardımlaşma, ailevi ilişkiler anlatılıyor”

Kerem Kupacı yeni dizisi için “İnsanların yaşam mücadelesi nedeniyle unuttuğu; yardımlaşma, ailevi ilişkiler, iyilik, insan ve doğa sevgisi, nesiller arası bağlar, manevi değerlerin yok olmaması gibi konuları işliyor. Tüm bunları komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor. Çoğumuzun içinde kendinden bir şey bulacağı, çocuklarımıza unutulan değerleri tekrar hatırlatacak, maneviyat ve iyi insan olma erdemi konusunda dersler verecek bir yapım. Zaman zaman hüzünlendirip, çoğu zaman da kahkahalarla gülüyoruz.” derken, yeni dizinin yayınlanan diğer dizilere göre çok daha masum, sakin ve hayatın içinden olacağı da görüldü.

Dizide Halil Kalkar adlı bir karakteri canlandıran oyuncu, Halil’i “İyi niyetli, saf bir adam. Aynı zaman da sürprizlerle dolu. Büyüklerine saygıda kusur etmediği için çoğunlukla yanlış anlaşılıyor.” Şeklinde anlattı. Kupacı aynı zamanda karakter ile benzer yönlerinin de olduğunu söyledi.

Çekimler Muğla’da

Dizinin Muğla’da çekilmesinden dolayı tüm set ekibi ve oyuncular bir süreliğine buraya taşındı. Bu durudan rahatsız olup olmadığına yönelik sorulan soruya açılıkla yanıt veren usta oyuncu, “Harika bir şehir. Çekimlere başladığımızda yaz sezonun son günleri olması nedeniyle de gayet sakindi. Büyük şehrin gürültüsünden uzak, denizin mavisi ve doğanın yeşiliyle, kendinizle baş başa kalabiliyorsunuz. Set saatlerinden fırsat buldukça, Muğla’nın keyfini çıkarıyoruz ekip olarak.” dedi. Oyuncu kadrosunun birbirini tanıyan isimler olduğunu ve bu nedenle kimsenin bir yabancılık çekmediğini söyleyen Kupacı “Evlerimizden uzakta uzun zaman beraber geçirdiğimiz için aile gibi olduk.” dedi.

Kerem Kupacı hangi özelliğini seviyor? Hangi özelliğini sevmiyor?

Dizi sonrasında özel yaşamı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kerem Kupacı, sevdiği ve sevmediği yönlerini de anlattı.  “Kendimle baş başa kalacağım beyaz alanlarım, olmazsa olmazımdır.” diyen oyuncu, “Sakin bir yapıya sahip olmama rağmen, zaman zaman çabuk parlayabiliyorum ancak saman alevi gibi geçip gidiyor.” diyerek sevmediği yanını da anlattı.

Motosiklet tutkunu olan oyuncu, boş zamanlarını gezerek değerlendirdiğini anlattı. Oyuncu dizi için yaptığı bu açıklamalar ile beklentiyi arttırırken dizi ilk bölümü ile sınıfı geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler