Ana SayfaÜnlülerZeynep Alkan kaza geçirdi, ayağının üstüne basması yasaklandı!

İlgili Postlar

Zeynep Alkan kaza geçirdi, ayağının üstüne basması yasaklandı!

Zeynep Alkan’ın ayağının üstüne basması yasaklandı! Sosyal medya hesabı paylaşımları ile sık sık haber olan Zeynep Alkan, ayağının üstüne basamayacak. Doktoru, ayağının üstüne basmasını yasakladı. Zeynep Alkan’ın ayağına ne oldu? Neden ayağının üstüne basması yasaklandı? Detaylar haberimizde…

Zeynep Alkan bu sefer duştayken paylaştı!

Zeynep Alkan talihsiz bir kaza geçirdi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık haber olan Zeynep Alkan’a sonunda nazar değdi. Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan, Çeşme’de nazara geldi. Zeynep Alkan, Çeşme tatili sırasında arkadaşları ile şakalaşırken talihsiz bir kaza geçirdi. Ayağından sakatlanan Alkan, ayağının üstüne basamayacak.

Zeynep Alkan kimdir?

Şu an ayağım şiş ve mor

Ayağından sakatlanan Zeynep Alkan, Sözcü’ye yaptığı açıklamada bir hafta ayağının üstüne basmasının yasaklandığını ifade ederek, “Geçmişte bağlarım kopmuştu. Yine zedelendi. Bir süre yere basamayacağım. Şu an ayağım şiş ve mor…” dedi.

Zeynep Alkan’ın bikini yanıtı

Hamdi Aklan ve Canan Hoşgör’in kızları Zeynep Alkan, son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları ile magazin gündeminde yer alıyor. Bikinili pozlarına yapılan eleştirilere Zeynep Alkan’ın yanıtı; “Yazın deli gibi spora gidiyorum. Bütün arkadaşlarım mayolu yaz fotoğraflarını koyunca ben de yapayım dedim. Bu kadar ilgi görüp takipçi sayımın artacağını yeminle düşünmedim! Sonra haberlere düştüm. 18-19 yaşında mayolu poz vermeyeceğim de 70’imde mi vereceğim?” şeklinde olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler