Ana SayfaÜnlülerBehzat Uygur yeniden ekranlara dönüyor

İlgili Postlar

Behzat Uygur yeniden ekranlara dönüyor

Yaşım Kaç isimli yarışma programı ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Behzat Uygur, yarışma ve iş yaşamı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte röportajdan önemli bölümler.

Uzun zamandan beri ekranlardan uzak bir yaşam süren Behzat Uygur, Kanal D’de ekranlara gelecek Yaşım Kaç adlı yarışma programı ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Uzun zamandan beri program yapmadığını ve iyi bir stüdyo programı teklifinin gelmesini beklediğini söyleyen ünlü isim, Yaşım Kaç ile birlikte istediği bir programı da buldu.

Behzat Uygur kimdir?

Behzat Uygur güldürecek

Yeni yarışma için gelen teklifi inceledikten sonra oldukça memnun kaldığını ve teklifi kabul ettiğini söyleyen Behzat Uygur, “Ailece keyifle izlenebilecek bir program olduğunu gördüm. Bu beni cezbetti” dedi.

Yaşım Kaç Behzat Uygur’u nasıl ikna etti?

Uzun zamandan beri program yapmayan ünlü isim, Yaşım Kaç projesinin kendini için farklı olduğunu belirterek “Uzun zamandır program yapmıyordum. İyi bir stüdyo programının, iyi bir yarışma programının yapılmasını bekliyordum. Medyapım, “Yaşım Kaç”ı sunmamı teklif ettiğinde, ailece keyifle izlenebilecek, hatta izleyicilerin ekran başında da yarışabileceği bir program olduğunu gördüm. Bu beni cezbetti ve programı sunmayı kabul ettim.” dedi. İçine sinmeyen bir işte olmak istemediğini söyleyen Uygur, bu nedenle de seçici olmaya çalıştığını belirtti.

“Eğlence geri dönüyor”

Şiddet, kan, aldatma gibi içeriklerin televizyon ekranlarında olmaması gerektiğini düşünen ünlü isim, bu nedenle yeni yayın planlamalarının destekliyor. Kanal D bu değişimin öncüsü olacağı gibi yeni programlarla da değişim başlatmış durumda. Bu konuya da değinen Behzat Uygur, “Seyirci daha eğlenceli, daha bilgi içerikli yapımlar izlemeli. Televizyon sadece dizilerinin değil, stüdyo programlarının da olması gereken bir eğlence kutusu. Kanal D bunu Murat Saygı ile tekrar hayata geçiriyor. Bu da bence takdir edilmesi gereken bir şey.” Dedi.

“Seyirciyi hiç kandırmadık”

Şahane Pazar ile birlikte Türkiye’de büyük bir güven yaratan Behzat Uygur, seyirciyi hiçbir zaman kandırmadıklarını söyledi. Uygur, “Bunca yılın birikimi sanırım. Ne tiyatro oyunlarımızda ne de televizyon programlarımızda seyircimizi kandırdık, içimizden nasıl geliyorsa öyle davrandık. Sokakta da onlarla aynı sıcaklıkta ilişkimizi devam ettirdik. Sanıyorum ki seyircimizin bizi böyle görme nedeni bu. “ dedi.

Yaşım Kaç hakkında

7 yarışmacı ile oynanacak oyunda, stüdyodaki misafirlerin yaşları tahmin edilecek. Bazı ipuçlarının da verileceği yarışmacılar böylece büyük ödülü kazanmak için kıyasıya bir rekabet içerisine girecek. Büyük ödül ise 500 bin TL.

Yaşım Kaç programı başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler