Ana SayfaKültür ve SanatMüzikLider Şahin Klibinde Cesur Oyunculuk Performansı Sergiledi

İlgili Postlar

Lider Şahin Klibinde Cesur Oyunculuk Performansı Sergiledi

“Mesela” şarkısıyla müzik piyasasına iddialı bir giriş yapan Lider Şahin’in şarkısına dinleyicisinden ilgide yoğundu. “Mesela”nın klip çekimleri için kamera karşısına geçen Lider Şahin’in başarılı oyunculuğu da gözlerden kaçmadı! Lider Şahin klibinde cesur oyunculuk performansı sergiledi. Lider Şahin’in klibi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizin için kaleme aldık;

Sesiyle Kendine Hayran Bıraktı

“Mesela” isimli single albümüyle sesini herkese duyuran Lider Şahin, geçtiğimiz sene bir müzikalde başrol olmuştu. Oyunculuk yeteneği ve sesiyle izleyenleri kendine hayran bırakan Lider Şahin’in müzikaldeki etkileyici performansıyla büyük bir dinleyici kitlesi de yakalamıştı.

Lider Şahin’den “Mesela” İle İddialı Bir Merhaba!

Babasının İzinden Gidiyor

İlk sahne deneyimlerini de babasıyla yaşayan Lider Şahin üniversiteden mevzun olduktan sonra müzik alanında çalışmalara başlamıştı. Dj’likten sonra sözü müziği kendine ait olan bir besteyle single çalışması yapan Lider Şahin’in ilk projesi büyük bir beğeniyle karşılandı.

“Mesela” Dinleyicisinden Tam Not Aldı

Bir süredir müzik alanında çalışmalar yapan ve şarkı sözleri yazan Lider Şahin geçtiğimiz günlerde “Mesela” adını verdiği ilk single albümünü dinleyicisiyle buluşturdu. Görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu’nun yönetmenliğini ise Bedran Güzel’in üstlendiği klipte Lider Şahin’in başarılı oyunculuğu da izleyenlerden tam not aldı. Cesur sahneleriyle ön plana çıkan klipte Lider Şahin’e oyuncu Nilay Cafer eşlik etti. Çekimleri 2 gün süren klibin set arkasında kırk kişilik bir ekip görev aldı. Hem müziği, hem de oyunculuğu ile tüm övgüleri toplayan Lider Şahin ise ilerleyen zamanlarda adından daha çok övgüyle söz ettirecek gibi duruyor.

Lider Şahin Kimdir?

Lider Şahin Klibinde Cesur Oyunculuk Performansı Sergiledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler