Ana SayfaÜnlülerDanilo Zanna İle Aşk Yaşadığı İddi Edilen Eda Ece Ne Dedi...

İlgili Postlar

Danilo Zanna İle Aşk Yaşadığı İddi Edilen Eda Ece Ne Dedi…

MasterChef Türkiye ‘nin ünlü İtalyan şefi Danilo Zanna‘ nın ismi, 2016 yılında aynı dizide oynadığı başarılı oyuncu Eda Ece ile anılması magazine bomba gibi düştü. Güzel oyuncu ise açtı ağzını yumdu gözünü…

Danilo Zanna “Babam İçin Cenaze Bile Yapamadık”

Danilo Zanna İle Aşk Yaşadığı İddi Edilen Eda Ece Ne Dedi…

Tuğçe Demirbilek ile 9 yıllık evliliğinde kısa bir süre önce yollarını ayırma kararı alan MasterChef Türkiye ‘nin ünlü İtalyan şefi Danilo Zanna ile ‘Yasak Elma’ dizisinin kraliçesi oyuncu Eda Ece’ nin sık sık buluştukları hakkında dedikodular ortaya atılmıştı. Bu iddialar başarılı oyuncu Eda Ece’ yi değim yerindeyse çileden çıkardı.

Eda Ece Çileden Çıktı!…

Son dönemlerde basketbolcu aşkı Buğrahan Tuncer bir barışıp bir ayrılan oyuncu Eda Ece’ nin açıklamasının detayları aşağıda;

Eda Ece: “Ne Kadar Gereksiz…”

“2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım gayet iyi bir insan olan Danilo’yu Film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen “sık sık görüşüyorlar” haberlerini şikâyet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz…”

Eda Ece: Tiyatroda Beni Sahneden İndiremiryorlardı

“İnsanı Mesleğinden Soğutuyorlar…”

“İnsanı mesleğinden soğutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan Haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar… Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında. Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil.”

Danilo Zanna Kimdir?

“Sosyal Medya İyi ki Var”

“Benim hakkımda yalan haber yapan her yere her zaman dava açacağım. Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haber işi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberlere yer vermedikleri için teşekkür ediyorum…”

Eda Ece Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler