Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal' ın 2. Çocuklarının Cinsiyeti Bellimi?

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ ın 2. Çocuklarının Cinsiyeti Bellimi?

Başarılı oyuncu Sinem Kobal ile mesut bir evliliğe devam eden Kenan İmirzalıoğlu, Emirgan’da basın mensublarının objektiflerine takıldı. Şu sıralar ikinci defa çocuk sahibi olmanın heyecanını taşıyan ünlü çiftten başarılı oyuncu, “Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?” şeklinde yöneltilen o soruya cevap verdi. İşte Detayları…

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Kızlarını Reklam Yüzü Yapmayı Reddetti!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ ın 2. Çocuklarının Cinsiyeti Bellimi?…

Beş sene evvel Cunda Adası’ nda dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ve 34 yaşındaki Sinem Kobal, geçtiğimiz yıl kızları ‘Lalin’ i kucaklarına almıştı. Hayatlarının önemli bir bölümünü Marmaris’ te geçirmeye çalışan gözde çiftten önceki haftalarda hayranlarına güzel haber gelmişti.

Gözde Çift Herkesden Gizledi…

Uzunca bir süredir setlerden uzak kalan ve bebeğinin tadını çıkaran Sinem Kobal’ ın 4 buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. Ünlü çiftin bu güzel haberi yalnızca yakın çevresine açıklarken hiç kimsenin öğrenmemesi için özen gösterirken birden ortaya çıkmıştı.

Bikinili Sinem Kobal Güzelliğini Konuşturdu…

Trafikte Yakalandı…

Tüm bu yaşananların ardından ikinci kez babalık sevinci yaşamaya hazırlanan Geçtiğimiz gün Emirgan’ da trafikte kameralara yansıyan Kenan İmirzalıoğlu, muhabirlere “Bu akşam değil, bana müsaade edin” ifadesiyle yorgun olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu “Bebeğin cinsiyeti de belli oldu mu?” şeklinde yöneltilen o soruya ise dayanamadı ve “Henüz değil” diye cevaplayıp evinin yolunu tuttu.

“Anne Ve Baba Olmak Bu Dünyadaki En Güzel Şeyi”

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki haftalarda haftalarda bir röportajlarında anne ve baba olmanın faydalarından söz etmiş  ve “Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah” demişti…

Sinem Kobal kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler