Ana SayfaDedikoduEda Ece: Tiyatroda Beni Sahneden İndiremiryorlardı

İlgili Postlar

Eda Ece: Tiyatroda Beni Sahneden İndiremiryorlardı

Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Eda Ece geçtiğimiz günlerde İbrahim Elmas’ın YouTube’da yayımlanan “Bu Gece” programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Eda Ece “Tiyatroda beni sahneden indiremiryorlardı” dedi. İşte Eda Ece’nin o açıklamaları;

“Kin Tutan Bir İnsan Değilim”

“İnsanlara ikinci şans verir misin?” sorusuna, “İki, üç, beş, bin. Kin tutan bir insan değilimdir. Küstüğüm insanlarla da barışabilirim. Ölümlü dünya sonuçta” cevabını veren Eda Ece “Sevgilin doğum günün unutsa ne yaparsın?” sorusunu, “Hiçbir şey yapmam” şeklinde cevaplayan Eda Ece, “Ben zaten çok parti insanı da değilim. Doğum günümde insanlara müsait olmadığımı söyleyip, evden dışarı çıkmadığım da olmuştur mesela” dedi.

“Bazıları Bu Eksende Yaşıyorlarmış”

Astrojolojiye de ilgisi olduğunu ve araştırma yaptığını dile getiren Eda Ece şunları söyledi; “Astroloji konusunda bir ilgim var elbette ama mesela şu an retroda olmamıza rağmen bu programa da gelmemezlik etmedim. Bazıları hayatlarını bu eksende yaşıyormuş, ağzımdan yanlış bir laf çıkar, pot kırarım endişesiyle. Her burcun hem iyisi hem de kötüsü olabiliyor, zaten önemli olan doğum haritası”

Eda Ece’nin Gerçek Adı Ortaya Çıktı

“Kendimizle Dalga Geçelim Dedik”

Yasak Elma dizisindeki karakterlerle ilgili de konuşan ünlü oyuncu “İnsanlar bizimle dalga geçeceğine biz önce kendimizle dalga geçelim dedik. Bence bu bir samimiyet de yarattı. Ayrıca şu anda bulunduğu yer ve tür açısından da biricik bir örnek olduğunu düşünüyorum” dedi.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece: Tiyatroda Beni Sahneden İndiremiryorlardı

Çocukluğundan itibaren tiyatro ile ilgilendiğini anlatan Eda Ede, ailenin en küçüğü olması sebebiyle annesinin kendisini baleden tiyatroya, satrançtan piyanoya kadar pek çok kursa yazdırdığını, en uzun soluklu ve keyifle devam ettiğinin ise tiyatro olduğunu söyledi. Ece, çocukluk yıllarında oynadığı oyunlarda hocalarının bile kendisini sahneden indiremediğini anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler