Ana SayfaÜnlülerÇukur'da ölen Emrah Komiser büyük bir sürprizle dönüyor!

İlgili Postlar

Çukur’da ölen Emrah Komiser büyük bir sürprizle dönüyor!

Çukur’da ölen Emrah Komiser büyük bir sürprizle dönüyor! Çukur dizisinde Emrah Komiser karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, yeni bir sürprizle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çukur’da ölen Alperen Duymaz’ın yeni sürprizi ne? İzleyici nasıl bir sürprizle karşılaşacak? Detaylar haberimizde…

Alperen Duymaz ve Burcu Özberk’in Mutlulukları Uzun Sürmedi!

Çukur’un Emrah Komiseri Alperen Duymaz’dan sürpriz

SHOW TV ekranlarının en iddialı yapımlarından Çukur dizisinin geçtiğimiz sezon final sahnelerinde ölen Emrah Komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alperen Duymaz, yeni bir sürprizle hayranlarının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Bir anda senaryo gereği ölen ve dizinin oyuncu kadrosundan çıkan Alperen Duymaz’ın yeni sürprizi heyecan uyandırdı.

Alperen Duymaz Kimdir?

Alperen Duymaz’dan yeni dizi

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan, oyunculuk performansında yakaladığı başarı ile izleyicilerin kalbinde taht kuran ünlü oyuncu Alperen Durmaz’ın, yeni bir dizi ile ekranlara geri döneceği duyuldu. İddialara göre; Alperen Duymaz, Show TV ekranlarında yayınlanması planlanan yeni dizide, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler