Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMüslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırıyor

İlgili Postlar

Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandırıyor

Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandırıyor. Katıldığı ses yarışmasında küçük yaşına rağmen birinci olmayı başaran Şahin Kendirci, Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı filmde, usta sanatçının çocukluk yıllarını canlandıracak. Müslüm filminin çekimleri için kamera karşısına geçen Kendirci, Müslüm Gürses’e benzerliği ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

İşte Müslüm filmi ilk teaserı!

Müslüm Gürses’in çocukluk yıllarını Şahin Kendirci canlandıracak

Katıldığı ses yarışmasında tüm rakiplerini geride bırakarak küçük yaşında birinci olan ve dikkatleri üzerine toplayan Şahin Kendirci, MÜSLÜM filminde Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandırıyor.

Müslüm Gürses kimdir?

Katıldığı yarışma hayatının akışını baştan aşağı değiştirdi

Genç müzisyen Şahin Kendirci, 11 yaşında ses yarışmasına katıldığında hayatının akışının değişeceğinden haberi yoktu. Önce yarışmada birinci geldi ardından yaşarken olduğu gibi ölümünden sonra da milyonları etkilemeyi sürdüren Müslüm Gürses’in hayatını anlatan MÜSLÜM filminde sanatçının çocukluğu rolü kendisine emanet edildi.

Şahin Kendirci Kimdir?

Müslüm Gürses’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor

Ses renginin güzelliğiyle birlikte Müslüm Gürses’e benzerliğiyle de dikkat çeken Kendirci, oyunculuk yeteneğiyle de filmin yönetmenleri Ketche ve Can Ulkay’dan tam not aldı, usta oyuncularla beraber hafızalarda iz bırakacak bir performans sergiledi.

Bazen mutlu ama çoğunlukla acılarla geçen çocukluk yıllarına hayat verecek

Müslüm Gürses gibi Urfa’da doğan, Adana’da büyüyen Şahin Kendirci, filmde zoru başararak efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in bazen mutlu ama çoğunlukla acılarla geçen çocukluğuna hayat verdi.

Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı film ne zaman vizyona girecek?

Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrolleri üstlendiği, Ayça Bingöl, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Erkan Can, Güven Kıraç, Goncagül Sunar, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli gibi yıldız oyuncuları bir araya getiren MÜSLÜM, 26 Ekim’de sinemalarda.

Şahin Kendirci, Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı filmde, usta sanatçının çocukluk yıllarını canlandıracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler