Ana SayfaÜnlülerŞahin Kendirci Kimdir

İlgili Postlar

Şahin Kendirci Kimdir

Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı filmde, usta sanatçının çocukluk yıllarını canlandıran Müslüm filminin çekimleri için kamera karşısına geçen Şahin Kendirci Kimdir? Yarışma programında birinci olarak küçük yaşta şöhrete adım atan Şahin Kendirci hayatı hakkında merak edilenler Şahin Kendirci kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Şahin Kendirci nerede doğdu? Şahin Kendirci aslen nereli?

Genç şarkıcı Adana da dünyaya gelen Şahin Kendirci aslen Şanlıurfalıdır.

Şahin Kendirci şuan kaç yaşında? Şahin Kendirci hangi burç?

Şahin Kendirci 17 yaşında ve koç burcudur.

Şahin Kendirci Kimdir?

Şahin Kendirci 19 Nisan 2001 yılında Adana da dünyaya gelmiş. Genç sanatçı aslen Urfalıdır. Müziğe ilgisi çocukluk yaşlarda başlayan kendirci bu yeteneğini Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmış olduğu Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasında göstermişti. Yarışmaya çıktığında 12 yaşında olan kendirci yarışmada finale kadar geldi ancak birinci olamadı.  2014 senesinde O ses Türkiye çocuklar yarışmasında katılarak birinci oldu adından uzun süre söz ettirdi.

Söylediği yorumladığı şarkılarla kendini hayran bırakan Kendirci bu yeteneğini yanında oyunculuk yeteneğiyle de kendisini gösterdi. Oyunculuğa dair ilk adımını Burak Aksak’ın yazıp yönettiği ‘Bana Masal Anlatma’ filminde ‘Tamirci Çırağı’ rolü ile oyunculuğa ilk adım attı.Şahin Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Şahin Kendirci: Müslüm filminin ağlama sahnelerinde yaşadığım acıları düşündüm!

Sinemalarda olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor’un olduğu Müslüm’ filmide Müslüm Gürses’in küçüklüğünü canlandıran  Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı filmde, usta sanatçının çocukluk yıllarını canlandıran Müslüm filminin çekimleri için kamera karşısına geçen Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam ettirmeye devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vnH4tHCHtM8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler