Ana SayfaÜnlülerŞahin Kendirci: Müslüm filminin ağlama sahnelerinde yaşadığım acıları düşündüm!

İlgili Postlar

Şahin Kendirci: Müslüm filminin ağlama sahnelerinde yaşadığım acıları düşündüm!

Şahin Kendirci: Müslüm filminin ağlama sahnelerinde yaşadığım acıları düşündüm! Müslüm filminde usta sanatçının çocukluk halini canlandıran Şahin Kendirci, konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Şahin Kendirci, filmde oynadığı ağlama sahnelerinde yaşadığı acıları düşündüğünü açıkladı. Detaylar haberimizde…

Müslüm filmi galasında neler yaşandı?

Şahin Kendirci: Müslüm filminin ağlama sahnelerinde yaşadığım acıları düşündüm!

‘Yetenek Sizsiniz’ ve ‘O Ses Çocuklar’ isimli yarışmalara katılarak ismini duyuran, geçtiğimiz günlerde vizyona giren Müslüm filminde rol alan ve Müslüm Gürses’in çocukluk haline hayat veren Şahin Kendirci, 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Şahin Kendirci, programın canlı yayınında samimi açıklamalara imza attı.

Şahin Kendirci kimdir?

Filmde tüm ağlama sahnelerindeki gözyaşlarım gerçek, acıları düşünerek ağladım

Rol aldığı Müslüm filminin çekimleri hakkında konuşan Şahin Kendirci, “Aileme bakmam gerektiği için okula ara verdim ama açıktan devam ediyorum. İyi ki böyle bir ailem var yarışmadan sonra çok büyük acı yaşadık. Dayıma kız istemeye giderken anneannem, dedem ve dayım kaza geçirdi ve hepsi hayatını kaybetti. Herkes beni yarışmaya çıktığım için çok mutlu zannediyor ama ben çok acı yaşadım. Geçtiğimiz sene de öz amcamı kalp krizinden kaybettim. Meyve veren ağaç taşlanır derler ya ben o taşa da kurban olurum. Filmde ağlama sahnesi olduğunda aklıma ölen akrabalarımı düşünüyordum. Filmde tüm ağlama sahnelerindeki gözyaşlarım gerçek, acıları düşünerek ağladım.” diye konuştu.

Şahin Kendirci nasıl keşfedildi?

Nasıl keşfedildiğini anlatan Şahin Kendirci, “Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana’ya gelerek ‘Müslüm’ filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı bende onur ve şeref duyarak kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi.” dedi.

Benim babam hamal ondan asla utanmadım

Sözlerine devam eden Şahin Kendirci, “Muhterem Nur beni gördüğünde ‘Müslüm’e çok benziyorsun’ dedi. Sonra da Müslüm Baba’ya 17 yaşında Limoncu Ali’nin hediye ettiği püsküllü sazın bana hediye etti. Acun Ilıcalı’ya çok teşekkür ederim üzerinde emeği büyük. Benim babam hamal ondan asla utanmadım. Yarışmada da ilk şarkıdan sonra herkesin ‘Bir daha’ demesi beni çok duygulandırdı.” diye konuştu.

Şahin Kendirci’nin babasından açıklama

Şahin Kendirci’nin babası ise, “Oğlumla gurur duyuyorum. Kurban olduğum Allah oğluma Müslüm Baba’yı oynamayı nasip etti. Kötü günlerimiz geride kaldı Allah oğlumdan razı olsun. Artık hamallık yapmıyorum, onunla çalışıyorum. Biri bana gelip bu olanları söylese inanmazdım. Filmi ilk izlediğimizde en küçük kardeşi de olmak üzere hepimiz ağladık. Sanki filmde Şahin’i değil Müslüm Baba’yı izledik. Müslüm Baba’nın da babası benim gibi hamalmış.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler