Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerİşte Müslüm filmi ilk teaserı!

İlgili Postlar

İşte Müslüm filmi ilk teaserı!

Müslüm Gürses’in hayatını anlatacak olan film Müslüm filmi için hazırlıklar son aşamalara gelirken, filmden ilk teaser paylaşıldı.

Müslüm Gürses’in hayatının konu olacağı film iki yönetmenin ortak çalışması ile hazırlanıyor. Film ile ilgili bugüne kadar sadece detaylar paylaşılırken uzun bir aranın ardından filmden ilk teaser geldi. Can Ulkay ve Hakan Kırvavaç tarafından çekilen filmde Müslüm Gürses’in hayat hikayesi detaylı olarak anlatılacak.

Müslüm Gürses kimdir?

Müslüm filmi oyuncu kadrosunda kim var?

2013 yılında yaşamını yitiren Müslüm Gürses’in hayatının anlatılacağı filmde ünlü sanatçıyı Timuçin Esen oynayacak. Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur ise Zerrin Tekindor tarafından canlandırılacak. Bu oyuncuların dışında ise filmde yer alacak diğer isimler Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç.

Müslüm filmi ne zaman vizyona girecek?

Yapılan resmi açıklamalara göre filmin vizyon tarihi is 26 Ekim. Film bugüne kadar Türkiye’de çok fazla işlenmeyen biyografi tarzında olacağı gibi sinemada ne kadar ilgi göreceği de merak ediliyor. Özellikle Müslüm Gürses hayranlarının filme ilgi göstermesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler