Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEsra Sönmezer öyle bozuldu ki!

İlgili Postlar

Esra Sönmezer öyle bozuldu ki!

Yarı Yol filminde yer alan Esra Sönmezer, basın tanıtımında söylenen sözlere bozuldu. Ünlü isim başrol olmadığı yönündeki imalara tepki gösterdi.

Wilma Elles, Murat Rızaoğlu, Esra Sönmezer ve Haldun Boysan gibi isimlerin yer aldığı Yarı Yol filmi için tüm hazırlıklar tamamladı. Filmin basın tanıtımı için dün yapım ekibi ve oyuncu kadrosundan önemli isimler basın karşısında yer alırken, toplantıda yaşanan diyaloglar tanıtımın önüne geçti.

Esra Sönmezer 2 ayda 10 kilo verdi! 

Filmin konusu ne?

İki yakın arkadaşın zaman içerisinde yaşadığı sorunları anlatan filmde zorluklar aynı zamanda komik bir dille anlatılıyor.

Esra Sönmezer kimdir?

Yeni Akım başladı!

Basın toplantısında film ve yeni projeler ile ilgili açıklamalarda bulunan yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu, Türkiye’de yeni akım adı ile yeni bir değer kazandırdıklarını söyledi. Türkiye’deki mizahın beyaz perdeye taşındığını ve bunun da yenilik açısından ilk olduğunu söyleyen yönetmen, “Dünya sinema literatürlerini biraz eleştiren ve biraz da alaycı bir filmle ele aldık. Alaycı ve dalgacı tavrımızı ciddi bir film edasıyla verelim istedik. Filmde mafya, aşk, komedi, sanat, dram, aksiyon gibi pek çok konuyu kapsayan, seks, Alman istihbarat teşkilatı, açlık gibi yerli sinemada pek yer bulmayan öğelere yer verdik. Klasikleşmiş kalıpların yıkılmasını hedefledik” dedi.

“17 Ağustos’ta gala yapılacak”

Film hakkında açıklama yapan Esra Sönmezer ise filmden dolayı mutlu olduğunu ve 17 Ağustos’ta gala yapılacağını söyledi. Sönmezer, “Çok güzel bir film oldu. Gişeye yansıyacağını umuyorum. Film, Ören’de çekildi. Hem tatil yaptım hem de iş. Bugün bazı arkadaşlarımız gelmese de, tatilde olsa da önemli değil. Biz burada toplandık. 17 Ağustos’ta gala gecemiz var” dedi.

Esra Sönmezer yönetmenin sözlerine kızdı!

Basın tanıtımında yer almayan Wilma Elles ile ilgili gelen soruları yanıtlayan yönetmen Gündoğdu, “Yeni Akım’ın bir parçası olarak başrol oyuncularımızın basın tanıtımına katılmasını istemedik. Kendilerini galamızda ağırlayacağız” dedi.

Bu sözlerin ardından Esra Sönmezer’in başrol oyuncusu olmadığı yönünde bir algı oluşurken bu duruma Esra Sönmezer tepki gösterdi. “Biz başrol oyuncusu değil miyiz? Dört başrol var ve ben buradayım” karşılığını verdi. Gündoğdu’nun, daha sonra “Wilma Hanım işleri nedeniyle aramızda olamadı” dedi.

Bu açıklama sonrasında ise Wilma Elles ile ilgili soru işareti oluştu. İşi nedeniyle mi yoksa bilinçli bir şekilde mi toplantıda olmadığı öğrenilemeyen Elles’in durumu sorgulanmaya başlandı.

Tartışmalı tanıtım toplantısı ile duyurulan Yarı Yol filmi  17 Ağustos’ta vizyonda. Filmin galası da aynı gün yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler