Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGalaksinin Koruyucuları filminde yönetmen sorunu büyüyor

İlgili Postlar

Galaksinin Koruyucuları filminde yönetmen sorunu büyüyor

Galaksinin Koruyucuları filminde yaşanan yönetmen sorununa oyuncular da dahil oldu. İşte yaşanan o kriz.

Twitter hesabı üzerinden cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkan ve bu nedenle Disney tarafından Galaksinin Koruyucuları filminde görevine son verilen yönetmen James Gunn’a film oyuncularından destek geldi.

Trump’a söz söyledi, ortalık karıştı!

Bugüne kadar gündeme gelmemesine rağmen Donald Trump ile ilgili sert ifadeler kullanmasının ardından başkan yakınları tarafından sıkı takibe alınan James Gunn’un eski tarihlerde gönderdiği mesajlar ortaya çıkarıldı.  Çocuklarla ilgili cinsel şakalar yaptığı görülen ve bu nedenle cinsel içerikli mesajları ile bir anda ülke gündeminde yer alan ünlü yönetmen Disney’in tepkisini çekti.

Galaksinin Koruyucuları filminde yönetmen olarak başarılı işlere imza atan yönetmenin bu mesajlarının kabul edilemez olduğunu belirten Disney ise yönetmenin işine son verdi. Bu olay sonrasında filmin akıbeti merak edilirken oyuncuların da yönetmenden yana tavır alması iki tarafın karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Oyunculardan mesaj: Güveniyoruz

Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Sean Gunn, Michael Rooker ve Pom Klementieff duruma tepki gösterdi. Oyuncu grubu ortak bir bildiri yayınlayarak imzaladı. Oyuncular Galaksinin Koruyucuları filminde yeniden yönetmen ile birlikte çalışmak istediklerini söyledi. Oyuncuların bu talebi karşısında Disney’in nasıl bir hamle yapacağı ise merak ediliyor.

2019’da yeni bir filmin çekileceği ve filmde yönetmenin yer almayacağı açıklanmıştı. Şimdi ise tüm süreç büyük bir soru işareti yaratmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler