Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAvengers: Infinity War filminde Thanos'un kararı açığa çıkıyor!

İlgili Postlar

Avengers: Infinity War filminde Thanos’un kararı açığa çıkıyor!

Avengers: Infinity War filminde Thanos tarafından verilen karar çok büyük tartışmalara yol açarken, bu konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Yönetmenler tarafından Avengers: Infinity War hakkında gündemde tartışılan konulara dair blu ray ile yanıt verildiği öğrenildi. Yapılan açıklama ile birilikte Thanos’un kararı ile ilgili durum biraz daha akıllara yatkın gelirken bugüne kadar Thanos’un kararı oldukça eleştirilmişti. Yaşanan bu durum sonrasında akıllarda en çok şu iki soru yer etmişti;

  •  “Doctor Strange de Zaman Taşı’nı kullansaymış o zaman”
  • “Madem kendi gezegeninin yok oluşuna bu kadar üzüldü Thanos da Sonsuzluk Eldiveni ile kaynakları neden ikiye katlamadı da evrenin yarısını yok etti?”

Blu-Ray ile Avengers: Infinity War bilmecesi çözüldü

Avengers: Infinity War için yönetmenlerin blu-ray versiyonu ile birlikte yanıt verdiği de ortaya çıktı. Filmi blu-ray kalitesinde izlemek isteyenler için hazırlanan versiyonda,

sorusunu sorarken buldu kendini. Bu sorunun cevabı ise filmin satışa Russo kardeşler ve senaristler merak edilen Thanos’un kararı sorusunun cevabını veriyor.

Kaynaklar neden ikiye katlanmadı?

Kaynakların ikiye katlanmamasının sebebini açıklayan yönetmenler, “Gezegenin yarısını öldürelim” fikri nedeniyle reddedilmiş. Kendi haklılığını kanıtlamak isteyen Thanos bu nedenle kızgınlıkla evrenin yarısını yok etmiş.

Sorularda yer alan ruh taşı konusuna da değinen yönetmenler, Thanos’un ruh taşlarının yerini bilmediğini ve bu nedenle de bu seçeneğin gündemde olmadığını söyledi.

Yönetmenler tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında en azından Avengers: Infinity War için taşlar biraz daha yerine oturmuş durumda. Hikayenin devam ettiği seride şimdi ise kurtuluş formülleri tartışılıyor. Kahramanların içerisine girdikleri bu durumdan nasıl çıkacağı ve nasıl bir kurtuluş senaryosunun hazırlanacağı merak edilirken,  en çok üzerinde durulan konu Kuantum Evreni.

Büyük tartışmalara konu olan Avengers: Infinity War için yanıtlar 26 Nisan 2019’da beyazperde de olacak Avengers 4 ile birlikte bulunabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler