Ana SayfaDizilerÇocukluk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülay Çocuğunun Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çocukluk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülay Çocuğunun Yaşadığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Çocukluk 6. yeni bölümüyle 13 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde: Bambi, kendisini isteyen aileyi kabul etmediğini anlayan Mahir, onları Dodo’yla yalnız bırakır. Dodo, yeni aileyle çok mutlu vakit geçirir ve eve geldiğinde annesine ait şampuanı bile bırakır. Ayşegül, kurula zorlukla durumu açıklayıp Dodo’yu o aileye evlatlık olarak vermeyi kabul ettirir. Mahir, geçmişiyle yüzleşip Gülay’ın karşısına çıkar. Ama Gülay, bir zamanlar polis olan Mahir’in, onun tutukladığı bir suçlu tarafından oğlunun öldürülmesini kabul etmez ve onu affetmediğini söyler. Çocukluk 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülay, çocuğunun yaşadığını öğreniyor.

 Cuma Dizileri 2020

Gülay Çocuğunun Yaşadığını Öğreniyor!

Çocukluk 6. bölüm 1. fragmanında; Mahir, Ayşegül’e oğlunun kendisinin yüzünden öldürüldüğünü anlatıyor. Ayşegül, 99 çocuğu sahiplendirdikten sonra kendisini affedip affetmeyeceğini soruyor. O da affetmeyeceğini söylüyor. Gülay’a gelen kişi, onun çocuğunun yaşadığını söylüyor. Yıllardır evladını kaybetmenin acısını yaşayan Gülay, donup kalıyor.

İşte Çocukluk 6. bölüm 1. fragmanı….

ÇOCUKLUK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Bambi’yi evlat etmek isteyen aile tekrar gelir. Onu beklerken Dodo’ya daha çok ilgilendiğini gören Mahir, o aileye güvenip onlarla vakit geçirmesine izin verir. Hatta, Dodo’nun gece onlarda kalmasına da izin verir. Kadının kocası, Bambi’ye odaklanmış ve onun kendilerini istemediğini öğrenince, Dodo’yu da evlat edinmekte tereddüt yaşar. Ama kadın ona çok ısınır. Dodo, yurda geldiğinde şampuan şişesini bile aramaz.

Mavi, Dodo’nun evlatlık verileceği gün durumu öğrenir. Arkadaşları onun üzüleceği için bir şey anlatamaz. Onun gitmesine çok üzülür. Mahir, onu bir dondurmacıya götürüp sakinleştirmek ister. Mavi, orada ona yurttakilerin bir anne ve babalarının olduğunu, kendisini doğuran kadının kim olduğunu bilmediğini Mahir’e sorar.

Oda, geçmişini düşünmemesini onu kendisinin büyüttüğünü söyler. Nene, okulu bırakıp Gülay’ın yanında işe başlar. İlk iş gününde onun Mahir’le arasında neler olduğunu anlamaya çalışır. Mahir, Ayşegül’ün kendisine 99 çocuk olayını sorduktan sonra çocuğunu nasıl kaybettiği aklına gelir. Aslında Mahir, bir komiserdir. Sokakta yaşayan ve suç yapmak zorunda kalan bir genci tutuklamak zorunda kalmıştır.

Suçlu, ceza evinde ölüyor ve kardeşi onun ölümünden Mahir’i suçlayıp onun oğlunu öldürür. Sonrasında tüm yaptıklarını itiraf edip kendisini emniyet binasının yüksek katından boşluğa bırakır. Aradan yıllar geçse de Mahir, Gülay’ın karşısına geçip ondan kendisini af edip etmediğini sorar.

Çocukluk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülay’ın Mahir’i Neden Affetmediği Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler