Ana SayfaDizilerBabil 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan'ın Elini Öpecek Mi?

İlgili Postlar

Babil 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan’ın Elini Öpecek Mi?

Star Tv’in büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 19. yeni bölümüyle 13 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Egemen’in Deniz’e babası olduğunu söylemesinden sonra İrfan, nezarete düşer. Özkan, Süleyman’ın İrfan’ın paralarını çaldığını öğrenir ve onunla çalışmayı bırakır. Onun tüm bağlantılarını İrfan’a verir. Özkan, Süleyman’a ceza keser. Süleyman, İrfan’ın elini öpmeyi kabul etmeyince Hakan’ın eli kesilir. Süleyman’la Egemen, İrfan’ın tuzağı olduğunu bilmeden tüm paralarını ortaya koyup yeni bir sevkıyata yatırır. İrfan’ın oyunu, Süleyman’la Egemen’i bitirir. Babil, 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Süleyman İrfan’ın elini öpecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Süleyman İrfan’ın Elini Öpecek Mi?

Babil 19. bölüm 1. fragmanında; İrfan, Nihal ile aynı yatakta uyanıyor. Eda, Egemen’in ona verdiği paraları kaybettiğini öğreniyor. Egemen, İrfan’ın öğrencisini vuruyor. İrfan, bunu öğrenince silahını çekip Egemen’i kıskıvrak yakalıyor. Artık büyük bir patron olan İrfan’ın ayağına Süleyman geliyor. İrfan, onunla olan hesabını kapatmak için ona öpmesi için elini uzatıyor.

İşte Babil 19. bölüm 1. fragmanı….

 

BABİL 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz, babasının Egemen olduğunu öğrenir. Ama durumu anlamakta zorlanır. İrfan, Egemen’in oğluna bunu söylemesinden sonra onunla kavgaya tutuşur. Nezarete alınan İrfan, yine Nihal’den yardım ister. Süleyman, kasanın şifresini İlay’ın İrfan’a vermesinden şüphelenip onun telefonunu karıştırır. Hatta onu adamlarına takip ettirir.

İrfan, Ayşe’yle konuşup yaptıklarının hepsini oğlu için yaptığını ve bundan sonra kendisine güvenmesini ister. Nihal ise, onun yeni bir yalanıyla daha karşılaşmaktan korkar. Özkan, İrfan’ı ve Süleyman’ı yanına çağırır. Süleyman’ın İrfan’a verdiği parayı çaldığını öğrenir. O ise, paraları oğlunun çaldığını söyler. O zaman oğlunun cezasını onun vermesi için Süleyman’a bir bıçak verir. Ondan Hakan’ın elini kesmesini ister.

İrfan, Süleyman’ı affetmeye hazır olduğunu, ama onun kendisine elini öptürmek zorunda bıraktığını anlatıp ona elini uzatır. Süleyman, İrfan’ın elini öpmeyi kabul etmez. Hakan’ın eli kesilir. Babasına kızan Hakan, annesinin yanına gider. İrfan, Özkan’dan 30 tmilyonluk bir iş alır. Kudret, önce bu işe yanaşmaz. Ama o paraların dönüp dolaşıp Süleyman’ın olacağını öğrenince işi kabul eder.

İrfan, Süleyman’ın sahip olduğu güce sahip olur. Egemen, beş parasız kalınca, saatini satmak zorunda kalır. İrfan, ortaya yeni bir sevkıyat işi atar. Süleyman ve Egemen, her şeylerini kaybetmek uğruna işi kabul eder. Egemen, Eda’nın elindeki paraları, Süleyman ise, İlay’ın evini satar. Tüm parayı işe yatırır.

İrfan. daha önceden İlay’la konuşup evi satıp parasını Süleyman’a vermesini daha sonra yanına gelmesini istemişti. Süleyman ve Egemen, mallar sahte çıkınca beş parasız kalır. ilay ise, Süleyman’ı terk edip İrfan’ın yanına gider. Nihal, İrfan ile İlay’ı sarmaş dolaş görünce büyük bir hayal kırıklığı daha yaşar.

Babil 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan’ın Oyunu Süleyman’la Egemen’i Bitiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler