Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ahmet Hakan'la Dalga Geçti

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ahmet Hakan’la Dalga Geçti

Üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönüllüleri yararına düzenlenen törene katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz Ahmet Hakan’la dalga geçti. Nedeni ise Hakan’ın nlü oyuncu Hazal Kaya’ya haksız eleştirisiydi. İşte detaylar;

Ahmet Hakan’dan Hazal Kaya’nın Oyunculuğuna Eleştiri

Dizi gündemdeki yerini korurken; Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol oynayan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu beğenmeyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, önceki gün köşesinde sert ifadeler kullandı.

Hakan, yazısında şunları söyledi:

“Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi… Çok aşırı zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Hiç bitmeyen, bir yapmacıklık var oyunculuğunda”

Ahmet Hakan Kimdir?

Hazal Kaya’dan Yanıt Gecikmedi

Hazal Kaya’dan kısa sürede yanıt geldi. Kaya, “Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!” sözlerini kullandı.

Hazal Kaya kimdir?

Cem Yılmaz Ahmet Hakan’la Dalga Geçti

Üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönüllüleri yararına düzenlenen törene katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Hazal Kaya’nın oyunculuk performansını eleştiren Ahmet Hakan’a gönderme yaptı. Yılmaz’ın göndermesi salondaki izleyicileri de kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz Doğu Demirkol Tartışmasında Son Nokta Konuldu

Geleceğin Güçlü Kadınlar’ı töreninde sahneye çıkan Cem Yılmaz, esprileriyle herkesi güldürdü. Konuşma yapan Yılmaz, “Cinsiyetçilikle ilgili şakalar yapıldığında bile beraber gülebileceğimiz bir dünya hayal ediyorum. Bence bunun için birkaç yüze daha ihtiyacımız var” dedi.

Konuşmasında Hazal Kaya‘yı eleştiren Ahmet Hakan’a da gönderme yapan Yılmaz, “Sizi bütün cinsiyetsiz duygularımla selamlıyorum. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü; ödülü veren Hazal Kaya, kazanan Ahmet Hakan.” dedi. Yılmaz’ın bu sözleri salonu kahkahalara boğdu.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler