Ana SayfaDedikoduGülşen Hakkında Bomba İddialar!

İlgili Postlar

Gülşen Hakkında Bomba İddialar!

Şüphesiz son dönemin en sansayonel isimlerinden biri olan Gülşen hakkında bomba iddialar geldi. Her yerde konuşulan ünlü şarkıcı hakkında bakın Onur Akay neler söyledi;

Onur Akay Bombayı Patlattı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun boşanacağını iddia etti.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Gülşen’in hüsnüne kimler varıyor?” başlıklı bugünkü yazısında, ünlü popçu Gülşen’e bir sanat müziği şarkısı dinlemesini önerirken, Gülşen’i kendi adının kelime anlamı ile fena eleştirdi. Gülşen, bugün çıkan yeni şarkısı Lolipop’un kapak fotoğrafını dün sosyal medyada paylaşmış ve iddialı pozları ile çok konuşularak sosyal medyada olay yaratmıştı.

Gülşen Hakkında Bomba İddialar!

Onur Akay yazısında, “Müzik piyasasında her şey çabuk duyulur. Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun zaman zaman boşanacakları iddia edilmişti ve o iddialar aslında hep doğruydu. Bir süredir Gülşen’in sahnelerde tercih ettiği kıyafetler, bu evlilikte hep kriz çıkarıyordu ve her zaman araya birileri giriyor, çifti barıştırıyordu. Ancak bu sefer aralarında çıkan ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizini aşabilecekler mi bilmiyorum. Ozan Çolakoğlu ve eşi Gülşen boşanma kararı aldı. Ozan, Gülşen’in yeni şarkısı ‘Lolipop’ için çektirdiği fotoğrafları görünce çok sinirlenmiş ve şarkının o fotoğraflarla çıkmasını onaylamamış. Kucak dansı ise uzun süredir yaşanan bu krizde bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Çolakoğlu boşanmak istediğini dile getirerek evi terk edince, Gülşen de dün o fotoğrafları paylaştı. Şu anda bazı müzisyenler çifti barıştırmak için araya girdi ama ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizi bu evlilikte son noktayı koyacak gibi.” ifadelerini kullandı.

Ozan Çolakoğlu kimdir

Gülşen kimdir?

Onur Akay Gülşen’i Eleştirdi

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, ünlü popçu Gülşen’i şu sözlerle eleştirdi:

“Gülşen’in hüsnüne kimler varıyor?

Seslerde, sözlerde ve kliplerde kalite gittikçe düştüğü için, uzun yıllardır Türkçe pop müzik dinlemiyorum. Son yıllarda ise pop müzik sektörü resmen porno sektörü ile yarışır hale geldi. Şarkıcı Gülşen de şarkıcılığa soyunmayı yanlış anlamış olacak ki, bu yarışı önde götürüyor ve müziğin göze değil kulağa hitap etmesi gerektiğini hatırlamıyor.

Gülşen’in kelime anlamı ‘gül bahçesi’ demektir.

Bir Türk sanat müziği eseri vardır.

Sözleri Muallim Ahmet Fevzi’ye ait Rıfat Bey’in Hicaz şarkısı:

“Gülşen-i hüsnüne kimler varıyor/ Kim ayağın öperek yalvarıyor/ Bağrımı şane gibi kim yarıyor/ Sevdiğim zülfünü kimler tarıyor”

Gülşen’in bu eseri dinlemesini öneriyorum.

Ben başlıkta ‘Gülşen’in dedim ama burada ‘Gülşen-i Hüsnüne’ derken, ‘Güzelliğinin Gül Bahçesine’ demek isteniyor.

‘Şane’ ise Osmanlıca’da ‘Tarak’ anlamına geliyor.

Gülşen’e soruyorum! Şimdilerde güzelliğinin gül bahçesine kimler varıyor?

Gül bahçende artık gülleri değil dikenleri gösteriyorsun. Şimdiki yılların, ilk yıllarını düşününce bağrımı tarak gibi yarıyor. Keşke ilk çıktığın yıllardaki gibi aklımızda kalsaydın ve seni sevenler de o güzel sesini dinlerken, hâlâ güzelliğinin gül bahçesine de varsaydı.

Bu fotoğrafta tek beğendiğim şey, gözümüze silikonlu meme sokulmaması oldu!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler